Rekruttering af medarbejdere med baggrund inden for økonomi & regnskab

Find kvalificerede kandidater og rekrutter dine nye medarbejdere med regnskabsmæssig baggrund med hjælp fra Profilpartners headhuntere og personalekonsulenter, der har god erfaring med af finde og afdække kvalificerede kandidater og rekruttere medarbejdere inden for økonomi & regnskab.

Gennem en målrettet Search-procedure finder vores konsulenter hurtigt de helt rigtige og mest kvalificerede kandidater til ansættelse. Er du i tvivl om det er en regnskabsansvarlig, en regnskabschef eller en økonomichef, som du skal ansætte, så tag en snak om rekrutteringsopgaven med Profilpartners. Vi analyserer hurtigt din organisation og på baggrund af mere end 20 års erfaring med rekruttering af medarbejdere inden for økonomi og regnskab, giver vi kvalificeret sparring omkring, hvilken medarbejderprofil, der vil være den rette til din virksomhed, både på den korte og på den lange bane. 

En regnskabschef er f.eks. ikke bare en regnskabschef, de findes på mange niveauer, forstået på den måde, at det kan være meget forskelligt, hvad en regnskabschef laver fra virksomhed til virksomhed. Skal du bruge et rekrutteringsbureau med bred viden inden for rekruttering af kvalificerede kandidater til forskellige typer regnskabsstillinger, så er Profilpartners den helt rette samarbejdspartner. Vi er et rekrutteringsbureau du trygt kan stole på. Vi holder, hvad vi lover og lover ikke mere, end vi kan holde.

Når vi skal hjælpe med at rekruttere en ny medarbejder, vil vi meget gerne være med helt fra start af, når du skal til at rekruttere en ny medarbejder med baggrund inden for økonomi & regnskab. Sparringen omkring hvilke arbejdsopgaver den nye økonomichef, regnskabschef eller bogholder skal sidde med danner nemlig grundlaget for rekrutteringen af de helt rette regnskabsprofiler til virksomheden.

Når vi skal rekruttere en ny regnskabsmedarbejder, regnskabsansvarlig, regnskabschef eller økonomichef til en virksomhed, er det vigtigt, at man er realistisk omkring stillingen og dens indhold. En succesfuld rekruttering af en medarbejder til et ledigt regnskabsjob afhænger i høj grad af de input, vi som rekrutterings bureau får fra start af, og så er det ligegyldigt, om vi er på jagt efter en tungere økonomichef, en regnskabsansvarlig eller en bogholder med eller uden medarbejdere under sig, eller en regnskabsmedarbejder eller regnskabsassistent.

Det er vigtigt, at man får afdækket arbejdsopgaverne, så den nye medarbejders kompetencer passer til den ledige regnskabsstilling. Ikke mindst er det vigtigt, at virksomheden, vi rekrutterer for, ved hvad de rekrutterer, når de står for rekruttering af en ny medarbejder til et regnskabsjob. Profilpartners finder de helt rigtige medarbejdere og præsenterer kun kvalificerede kandidater, som du gerne vil møde. Alt andet vil være spild af både vores og vores kunders tid.

Profilpartners konsulenter har gennem mange år specialiseret sig i at headhunte og rekruttere hele paletten af medarbejdere inden for økonomi & regnskab - lige fra økonomidirektører til regnskabsansvarlige, controllere, bogholdere og økonomi- og regnskabsassistenter. Vi har et kæmpe netværk og er kort sagt en af de bedste rekrutteringsbureauer inden for rekruttering af medarbejdere med baggrund inden for regnskab.

 

Eksperter i headhunting af medarbejdere inden for økonomi og regnskab

Profilpartners har konsulenter, som har specialiseret sig i rekruttering af medarbejdere og ledere til alle funktioner inden for økonomi og regnskab. Rekruttering af en medarbejder gennem Profilpartners er en meget effektiv rekrutteringsproces.

Vi finder de helt rigtige kvalificerede medarbejdere med baggrund inden for økonomi og regnskab, som på baggrund af erhvervsmæssig erfaring, personlige kvaliteter og faglige kompetencer passer ind i virksomheden.

 

Karrieredatabase - Rekruttering til ledige stillinger inden for økonomi og regnskab

En ledig stilling inden for økonomi og regnskab, som skal besættes kræver medarbejdere, der er talstærke og har de rette kvalifikationer og menneskelige egenskaber. Når du skal rekruttere en medarbejder til regnskabsafdelingen, er det fordelagtigt at samarbejde med Profilpartners, som er et professionelt rekrutteringsbureau med knap 25 års erfaring med rekruttering af økonomi- og regnskabschefer m.v.

Vores rekrutteringskonsulenter har stor erfaring med at finde både regnskabsmedarbejdere og økonomimedarbejdere. Vi er opdateret på den nyeste udvikling og har stor viden og faglighed på området.

Vi tilknytter dagligt nye fagligt dygtige og kvalificerede specialister inden for økonomi og regnskab til vores omfattende karrieredatabase for økonomi- og regnskabsmedarbejdere. Vi tester alle kandidater og afholder personlige samtaler, hvilket gør os i stand til effektivt at rekruttere medarbejdere med et højt fagligt niveau til din virksomhed.

 

Profilpartners tilbyder effektiv personalerekruttering af medarbejdere inden for økonomi og regnskab

Vi er din professionelle samarbejdspartner, når du skal ansætte profiler inden for økonomi og regnskab, lige fra regnskabsmedarbejder til økonomi- og regnskabschefer. Vores rekrutteringskonsulenter forstår både markedet og din virksomheds behov, hvilket skaber fundamentet for at finde den helt rette medarbejder til din virksomhed.   

 

 • Rekruttering af økonomiansvarlige og økonomichefer
  Når vores konsulenter headhunter til stillingen som økonomiansvarlig eller økonomichef, søger vi efter kandidater med et højt fagligt niveau, som har overordnet indsigt i både eksternt regnskab og intern økonomistyring. Den rigtige profil er i stand til at arbejde på et strategisk niveau og er vant til at have medarbejderansvar. Læs mere

 

 • Rekruttering af regnskabsansvarlige og regnskabschefer
  Når Profilpartners rekrutterer til jobbet som regnskabsansvarlig, søger vi efter kandidater, som har forståelse for og erfaring med at udarbejde og kontrollere regnskaber. En regnskabsansvarlig har en bred faglig viden og kendskab til og forståelse for discipliner på tværs at regnskabsfunktionen. Læs mere

 

 • Rekruttering af controllere - både Financial Controllere og Business Controllere
  Når Profilpartners headhunter controllere til mindre og store virksomheder, som rapporterer til udlandet, har vi dygtige kandidater med indgående erfaring med økonomistyring, regnskab og/eller revision. Læs mere

 

 • Rekruttering af bogholdere
  Når vi skal headhunte en bogholder til din virksomhed, er det vigtigt, at profilen kan holde styr på bogføring og regnskab. Det er desuden vigtigt, at både faglige kvalifikationer og menneskelige egenskaber passer til din virksomhed. Læs mere

 

 • Rekruttering af økonomi- og regnskabsassistenter
  Når vi søger efter den rette medarbejder til at håndtere økonomi- eller regnskabsopgaver som en del af regnskabsafdelingen, finder vi dygtige og effektive folk, der enten er specialiseret inden for et område, eller som har bred erfaring med forskellige økonomi og/eller regnskabsopgaver. 
  Læs mere

 

Udover at rekruttere din næste økonomi- og regnskabsansvarlige, controller, bogholder eller økonomi- og regnskabsassistent er Profilpartners også specialiseret inden for andre brancher og industrier:

 

Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse | Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing | Økonomi & Regnskab | Administration | IT | HR |

 

Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi er klar til at finde din næste medarbejder.