Få professionel hjælp til headhunting og rekruttering af medarbejdere med baggrund inden for indkøb og logistik på alle niveauer via Profilpartners. Vi har mange års erfaring med rekruttering af indkøbschefer, logistikchefer, indkøbsmedarbejdere, logistikmedarbejdere og assistenter. Mere specifikt har vi knap 25 års erfaring med at finde og rekrutterer medarbejdere til indkøb & logistik stillinger.

Rekruttering af medarbejdere til logistik- og indkøbsstillinger er en rekrutteringsopgave, som vi ofte får. Mange virksomhedsledere har nemlig indset, at headhunting og rekruttering af den helt rigtige indkøbsansvarlige er et meget vigtigt fokusområde i en virksomhed. Man kan simpelthen tjene rigtig mange penge og ofte på kort tid, hvis man har en dygtig og professionel indkøbschef og/eller indkøber ansat.

Vi har løst mange rekrutteringsopgaver, hvor vi har skulle rekrutterer indkøbschefer og/eller logistikchefer som både skal kunne arbejde strategisk og operationelt. Via en målrettet rekrutteringsproces headhunter vi effektivt de med kvalificerede indkøbere med eller uden erfaring med strategisk indkøb.

Der er mangel på professionelle ledere med teknisk baggrund og bred erfaring indenfor indkøb og/eller logistik. Derfor er det ofte nødvendigt, at igangsætte en struktureret rekrutteringsproces, og det er så her Profilpartners kommer ind i billede, som et af markedet bedste rekrutteringsbureauer med fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Derfor rekrutterer vi altid meget bredt til vores kunder, og det er derfor kun naturligt, at de også kommer til Profilpartners, både når der skal rekrutteres en indkøbschef, indkøber eller indkøbsassistent, eller hvis du ønsker professionel rekruttering af en logistikchef eller logistikmedarbejder.

Vi tager gerne en uforpligtende dialog omkring, hvordan vi vil gribe din rekruttering af en medarbejder med baggrund inden for indkøb og logistik an.  Du kan kontakte os på 43 43 40 60.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.