Opnå fleksibilitet via en vikarløsning fra Vikarpartners

I dag har mange virksomheder svært ved at vurdere og forudse, hvor stor arbejdsbyrden bliver. Andre virksomheder er pålagt Head Counts, måske fordi de indgår i en udenlandsk ejet koncern.

En vikarløsning fra Vikarpartners, som er søsterselskab til Profilpartners, kan i flere tilfælde være en attraktiv og fremtidsorienteret løsning, der giver mulighed for løbende at tilpasse arbejdskraften til arbejdsbyrden i virksomheden.

Formidling af vikarer giver en fleksibel arbejdskraft og en mulighed for at se fremtiden an uden at skulle satse på selv at ansætte nye medarbejdere, som måske bliver overflødige på sigt. Samtidig har vikaren ofte en værdifuld erfaring, der kan komme virksomheden til gode, når den igen får brug for ekstra arbejdskraft.

Hos Profilpartners mener vi, at det er vigtigt for et moderne rekrutteringsbureau at kunne levere personaleløsninger til et bredt udvalg af problemstillinger. Om det er headhunting, rekruttering, interim management eller vikarløsninger, du har brug for, så er vi de rette at kontakte.

 

At finde den rigtige vikar er næsten lige så vigtigt som at finde den rette medarbejder til en virksomhed!

Når man får en vikar fra Vikarpartners, er man sikret en professionel og effektiv proces, der er næsten lige så grundig, som hvis vi skulle stå for rekruttering af en ny medarbejder til virksomheden. Vi går ikke på kompromis med vores løsninger - heller ikke når det gælder vikariater - og sender kun vikarer ud, som har været til interview og test hos Vikarpartners. Inden vikaren starter, fremsender vi uddybende præsentationsmateriale over vedkommendes faglige og personlige egenskaber.

Med Vikarpartners' mangeårige erfaring og omfattende emnebank hvoraf mange er interesserede i både vikariater og fastansættelser, finder vi hurtigt en kvalificeret vikar, der er tilpasset virksomhedens behov. Vikaren ansættes gennem Vikarpartners, hvorfor det er os, der står for alle sociale ydelser, feriepenge, sygedagpenge m.v.

Udgiften er gennemskuelig og baseret på en fast pris pr. effektiv arbejdstime, som bliver aftalt, inden vikaren starter.

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.