Profilpartners har opnået Guld AAA-rating i 12 år i træk!

Guld AAA-rating opnås ved at bibeholde sin AAA-rating i min. 10 år i træk.

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Kun aktie- og anpartsselskaber kan få AAA. Det er under 0,10 % af danske virksomheder, der har denne vurdering. Vi har fået et flot diplom tilsendt fra Bisnode, hvoraf det fremgår, at vi er blandt det 933 mest solide virksomheder i Danmark.

Da vi arbejder efter no-cure-no-pay princippet, hvor vi først får vores honorar, når vores kunder har ansat en ny medarbejder, finder vi det relevant at fortælle, at vi er gode til det, vi arbejder med, nemlig rekruttering af medarbejdere på alle niveauer, ellers havde vi aldrig kunnet opnå AAA i 12 år i træk. I 2019 var vi blandt de 933 mest solide virksomheder i Danmark, de efterfølgende år ligger det nok på nogenlunde det samme.

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores kunder inden for rekruttering og Search af ledere og medarbejdere.