Profilpartners har gennem de mere end snart 25 år, vi har beskæftiget os med rekruttering af medarbejdere, haft fokus på udvalgte brancher, som er:

 

 

Profilpartners er specialister inden for rekruttering og headhunting af medarbejdere til et bredt spekter af brancher. Vi er ikke blandt de største rekrutteringsvirksomheder, men betragter os selv som et af de bedste rekrutteringsbureauer i Danmark.

Vores kunder spænder bredt, lige fra mindre virksomheder med få ansatte til de store nationale og internationale koncerner med flere tusinde ansatte. Vi har erfaring med personalerekruttering og headhunting af medarbejdere på alle niveauer. I det daglige drager vi stor nytte af vores headhunteres og rekrutteringskonsulenters mangeårige erfaring med rekruttering af medarbejdere til meget forskellige typer virksomheder og brancher.

Vi har fingeren på pulsen og er derfor altid i stand til at give vores kunder kvalificeret rådgivning og sparring i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere. Vi er aktive sparringspartnere, når der skal findes ud af hvilken medarbejder, virksomheden har brug for, og hvad der skal til for at tiltrække en given kategori af medarbejdere til virksomheden.

Vores headhuntere og rekrutteringskonsulenter er meget opmærksomme på, hvordan en given branche udvikler sig. Vi har styr på, hvad der rører sig inden for branchen og hos de mest markante virksomheder inden for de forskellige industrier. Vi er således hele tiden på forkant med, hvor vi kan finde de bedste og mest interessante medarbejdere til vores kunder. Vi gør vores yderste for at sikre en effektiv rekrutteringsproces.

Vi har solid erfaring med at analysere en organisation og finde ud af profilen på den nye medarbejder, der skal rekrutteres. Samtidig er vi ikke bange for at sige fra, hvis vi ikke mener, at vi er det rette rekrutteringsbureau til en given opgave.

Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse | Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing | Økonomi & Regnskab IT | HR |

 

Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi er klar til at finde din næste medarbejder.