Profilpartners er et velkonsolideret Search- og rekrutteringsbureau med knap 25 års anciennitet på markedet for headhunting og rekruttering af ledere, specialister og generalister. Vi rekrutterer medarbejdere til et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder. Vi har gennem årene haft meget fokus på at rekruttere medarbejdere til SMV segmentet d.v.s. mindre og mellemstore virksomheder, hvor hver enkelt rekruttering i mange tilfælde har stor betydning for virksomhedens fremadrettede udvikling.

Konsulenterne hos Profilpartners er meget proaktive i deres arbejde og finder derfor oftest den nye medarbejder, leder eller specialist via headhunting (Search).  Traditionel rekruttering af medarbejdere (Selection), hvor man slår stillingen op og venter på, at den rette kandidat selv søger stillingen er ofte ikke effektivt nok. Det giver simpelthen ikke de mest kvalificerede kandidater, som vi gerne vil rekruttere til vores kunder. Derfor er vi meget målrettede i rekrutteringsprocessen og arbejder meget systematisk med headhunting. En proaktiv indsats, hvor vi "prikker til" de mest interessante kandidater er en nødvendighed, hvis vi skal leve op til vores mål om at være den bedste rekrutteringsvirksomhed i Danmark.

Profilpartners - rekrutteringsfirma med solid brancheerfaring

Lone Kampler, som er CEO i Profilpartners, grundlagde virksomheden i 1996.

Konsulenterne og headhunterne hos Profilpartners har mange års erfaring, både inden for HR og de brancher, som vi har specialiseret os inden for. Vi har især rekrutteret medarbejdere til virksomheder indenfor den tekniske branche, Life science, bygge og anlæg og industrien generelt.

Vi er heldige at have meget trofaste kunder, der har valgt Profilpartners som deres faste leverandør indenfor rekruttering af medarbejdere. Nye kunder får vi via henvisninger fra eksisterende kunder.

Når det kommer til effektiv rekruttering af medarbejdere til brancher eller specialistområder, hvor vores in-house erfaring og viden ikke rækker, trækker vi på specialistviden fra vores tilknyttede brancheagenter, der har viden inden for specifikke områder.

Vi har gennem årene leveret solide løsninger inden for headhunting og rekruttering af medarbejdere til en bred portefølje af meget loyale kunder. Vores evner til at finde og tiltrække de gode medarbejdere har bevirket, at Profilpartners i dag overvejende lever af, at vores kunder henviser os til andre virksomheder, der har behov for nye medarbejdere. På baggrund af gennemarbejdede arbejdsprocedurer kombineret med en stor ihærdighed anser vi os selv for at være blandt de bedste headhuntere i Danmark.

Igennem de næsten 25 år vi har været beskæftiget inden for rekruttering af ledere, specialister og medarbejdere generelt er markedet skiftet til at være ren headhunting. Vi går ud og headhunter eller "prikker til" de interessante medarbejdere. Det vil sige, at vi aktivt tager fat i de kvalificerede kandidater, der ofte skal overbevises om potentialet i et jobskifte. En krævende men også effektive rekrutteringsform, der gør os i stand til at levere de velkvalificerede medarbejdere, som Profilpartners er kendt for at levere.

Læs mere om hvordan Profilpartners arbejder med rekruttering af medarbejdere, om Search og headhuntingprocessen eller om Selection rekrutteringsprocessen hos Profilpartners.

Integritet i rekrutteringsprocessen

Lone Kampler, som er grundlægger af Profilpartners, deltager aktivt i det daglige arbejde med rekrutteringsopgaverne. Dedikationen og kvaliteten er det, som driver alle medarbejdere hos Profilpartners, og vi mener, at en solid rekrutteringsproces er essentiel for succesen i ethvert rekrutteringsfirma.

"Hos Profilpartners går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi både kan, vil og tør udfordre vores kunder, når vi samarbejder – for at opnå den optimale rekrutteringsløsning," udtaler Lone Kampler.

Personalerekruttering der holder

Vores mål er altid at skabe gode holdbare rekrutteringsløsninger til stor glæde for både arbejdstagere og for vores kunder. Der er en vis tilfredsstillelse ved at opleve glæden ved at formidle en kandidat til et nyt job. Ligesom det er super dejligt at opleve tilfredsheden hos vores kunder, når de får en god medarbejder rekrutteret gennem Profilpartners.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de løsninger, Profilpartners tilbyder, både inden for rekruttering af medarbejdere, outplacement, test af kandidater m.v., kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.