Find en ny medarbejder

Er du på udkig efter en ny medarbejder til dit team? Og ønsker du at finde nyt personale via professionel rekruttering af medarbejdere, så er du på rette spor. Profilpartners er et velrenommeret rekrutteringsbureau med mere snart 25 års virke inden for headhunting og rekruttering af ledere, specialister og medarbejdere på alle niveauer. Vi har hovedkontor i Birkerød i Nordsjælland og lokale kontorfaciliteter, når vi finder medarbejdere og besætter stillinger på Fyn, i Jylland og i de nordiske lande.

Rekruttering af (top)ledere, specialister og medarbejdere generelt

Når Profilpartners skal rekruttere en ny medarbejder til en virksomhed, er det vores mangeårige virke inden for headhunting og rekruttering af medarbejdere baseret på gennemarbejdede rekrutteringssystemer samt vores ihærdighed, der gør en forskel. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores rekrutteringsløsninger og går altid efter en løsning, hvor både arbejdstager og arbejdsgiver er glade og tilfredse, både på kort og på lang sigt.

På baggrund af den konstruktive sparring vi giver vores kunder omkring løsninger og muligheder i forbindelse med rekrutteringen af den nye medarbejder, går Profilpartners´ konsulenter ud og headhunter den nye medarbejder, hvad enten der er tale om en specialist, leder eller en generalist.

Erfarne værktøjer og dedikerede headhuntere

Vi har headhuntere, der er meget erfarne inden for rekruttering af medarbejdere på alle niveauer lige fra toplederen til medarbejderen på gulvet. Som supplement til interviewet bruger vi velrenommerede testsystemer som hjælpeværktøjer til at afdække personligheden hos den person, vi har i spil til en ledig stilling.

Profilpartners' konsulenter og headhuntere er ihærdige og ærekære med deres arbejde. Selv på et marked hvor arbejdstager sætter dagsordenen, finder vi en rekrutteringsløsning til de ledige stillinger, vi arbejder med. Ansætter du ikke en medarbejder i sidste ende, betaler du ikke rekrutteringshonorar til Profilpartners.

Headhuntere og konsulenter med bredt branchekendskab

Vores rekrutteringskonsulenter arbejder med et bredt spekter af brancher. Vi har mangeårig erfaring i personalerekruttering med fokus på virksomheder inden for teknik, industri & fremstilling, Life Science og Health Care, byggeri & anlæg samt handel og service.

Vores fokusområde var i starten de små og mellemstore virksomheder, men i dag har vi også fat i de helt store virksomheder, hvor vi hjælper HR afdelingerne med at headhunte de rette profiler.

Da vi igennem årene har oparbejdet en bred og meget spændende kundekreds, har vi god erfaring med at rekrutterere medarbejdere til alle niveauer i virksomhederne. Det kan være alt lige fra rekruttering af en topleder eller direktør til rekruttering af salgschefer og afdelingsledere, udviklingsingeniører, teknikere m.v. Ligesom det ofte er rekruttering af medarbejdere til meget forskellige kategorier inden for salg, f.eks. rekruttering af Key Account Managers, Account Managers, projektsælgere, Area Sales Managers, salgsingeniører eller lign. Alternativt kunne det være rekruttering af projektledere, økonomi- og regnskabschefer, økonomimedarbejdere, PA'er/sekretærer og meget andet. Intet er for stort eller for småt, for vi tilstræber altid at gøre det godt.

Vores HR-konsulenter og headhuntere har en dyb indsigt i, hvad det kræver at sammensætte et godt medarbejderteam. Vi gennemskuer hurtigt organisationsopbygningen og forretningsgangene i brancherne og holder vores viden up to date.

Fagkonsulenter tilknyttet

Headhunterne hos Profilpartners har en dyb indsigt inden for de brancher og specialistområder, vi rekrutterer medarbejdere til, og har særlig ekspertise inden for rekruttering af personale til virksomheder inden for Life Science & Health Care, ingeniør, udvikling og teknik, bygge & anlæg og handel og service.

Det er naturligvis ikke muligt for os at vide alt om alle stillingsområder. Derfor har vi eksterne fagkonsulenter tilknyttet, som vi konsulterer, når vi har brug for specialistviden inden for et givent område. Kommer vi ud for, at der er faglige aspekter i relation til en opgave, som vi ikke er sikre på, trækker vi på denne eksterne ekspertbistand. Dette er med til at sikre, at vi altid er på niveau inden for det faglige og således altid vil være i stand til at afdække de faglige kvalifikationer på de kandidater, som vi sidder over for. Vores brug af fagkonsulenter bidrager meget til en effektiv rekrutteringsproces og er en af grundene til at vi er en af landets førende rekrutteringsfirmaer. Fagkonsulenterne, som vi kan trække på, dækker en bred vifte af specialer.

De mest succesfulde rekrutteringsløsninger fås hos Profilpartners

Profilpartners er som headhunter- og rekrutteringsvirksomhed kendt for vores effektive og holdbare løsninger. Derfor oplever vi ofte, at nye kunder kommer til os på anbefaling fra vores eksisterende kunder og arbejdstagere, som har været i dialog med os. Når vi gang på gang har succes med at finde en medarbejder til et firma, vender virksomheden eller afdelingslederen typisk tilbage til os næste gang, de skal finde en ny medarbejder, og ofte anbefaler vores kunder os til andre.

100% tilfredshedsgaranti

Vi arbejder efter no-cure-no-pay princippet. Finder vi ikke en medarbejder, som du vælger at ansætte, betaler du ikke vores rekrutteringshonorar. Ydermere giver vi 3-6 måneders garanti på vores rekrutteringsløsninger.

Du kan læse mere om hvordan, vi arbejder med headhunting og rekruttering her:

  1. Headhunting/Search
  2. Rekruttering/Selection

 

Læs evt. om Profilpartners' øvrige kerneydelser inden for HR og personale her:

Profilpartners tilbyder en lang række forskellige rekrutterings-, headhunting- og HR-ydelser til virksomheder. Du kan læse mere om de forskellige ydelser nedenfor.

  1. Interim Management
  2. Tests og Analyser
  3. Outplacementløsninger
  4. Bestyrelser
  5. Advisory Boards
  6. Ressourceformidling
  7. HR og Konsulentydelser

 

Alle ydelser og løsninger bliver leveret med dedikation, professionalisme og ærekærhed. Det er simpelthen Profilpartners' konsulenters tilgang til rekrutteringsprocessen, der gør en stor forskel. Dette gør sig altid gældende, hvad enten det drejer sig om at headhunte eller udvælge medarbejdere, rekruttering af bestyrelsesmedlemmer eller blot interview og test af en potentiel ny medarbejder for en virksomhed.

Følg os!

Profilpartners får løbende nye kunder på baggrund af vores gode renommé. Vi får i høj grad nye rekrutteringsopgaver på baggrund af tilfredse kunder, der har omtalt os til andre virksomheder, der står over for at skulle rekruttere nye medarbejdere.

Mange – både virksomheder og kandidater – følger os på LinkedIn og Facebook, hvor vi slår nogle af vores ledige stillinger op.

 

 

Vikarservice

Når det drejer sig om stillinger inden for kontor og administration, lager og transport, industri og håndværk arbejder Profilpartners tæt sammen med søsterselskabet, Vikarpartners, som skaber en naturlig smidighed, så vi også er i stand til at levere vikarer til vores kunde.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.

 

Kontakt os let

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 43 43 40 60 for yderligere information og dialog. Både hvis du står over for rekruttering af en eller flere nye medarbejdere eller nøglemedarbejdere, eller hvis du blot vil have en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau.

 

Profilpartners' månedlige nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores månedlige kandidatlister, kan du tilmelde dig vores kandidatliste, som indeholder en anonymiseret præsentation af nogle af de dygtige kandidater, som vi har i vores karrieredatabase, og som har været til samtale og personlighedstests hos os. Vil du hellere give os et kald for at blive oprettet som modtager af kandidatlisten, er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os på 43 43 40 60.