Profilpartners' headhuntere har mere end snart 25 års erfaring inden for rekruttering af ledere, specialister og generelle medarbejdere med baggrund inden for salg og marketing.

Som rekrutteringsbureau med mange års erfaring med Search og rekruttering af salgschefer, Acccount Managers, Key Account Managers, salgsingeniører og hvad de nu ellers ynder at blive kaldt, har man den fordel, at vi efterhånden har et godt billede af, hvad der skal til at få succes i salgsjobbet, og så har vi også en god viden om i hvilke firmaer, man kan finde de mest kvalificerede kandidater.

God erfaring med rekruttering af sælgere er specielt en stor fordel, fordi det simpelthen er nogle af de sværeste stillinger at besætte. Salgsorienterede personer er ofte dygtige til at sælge sig selv, når de kommer ind til en samtale, og det kan derfor være svært for en leder i en virksomhed, som naturligvis ikke har gennemført så mange rekrutteringer som et rekrutteringsbureau, at gennemskue den salgsvante person, man sidder over for.

Derudover er der rift om de dygtige sælgere, og der skal derfor bruges mange ressourcer på at researche efter og kontakte relevante emner med henblik på, at man kan få så mange kandidater i spil, at vi som rekrutteringsbureau er i stand til at præsentere 3-4 gode emner for kunden.

Det er så her, at Profilpartners – som er et af Danmarks bedste rekrutteringsbureauer - kommer ind i billedet. Vi har rekrutteringskonsulenter og headhuntere, der er meget erfarne inden for rekruttering af medarbejdere med baggrund i salg. Som supplement til interviewet bruger vi velrenommerede testsystemer som hjælpeværktøjer til at afdække, hvordan den grundlæggende personlighed ser ud på den sælger, vi har i spil til en ledig stilling.

Som nævnt indledningsvis er der efterhånden gået inflation i de titler, man giver sælgere. Når Profilpartners´ headhuntere skal ud og hente en dygtig sælger, er der simpelthen mere "salg" i at fortælle om en salgsstilling med en spændende titel, frem for at skulle rekruttere til en stilling som sælger eller salgsingeniør. I dag er headhunterens primære opgave at kontakte potentielle emner og simpelthen sælge virksomheden og stillingen ind, som vi skal rekruttere salgsorienteret personale til. Konsulenten skal i løbet af meget kort tid nå at fange emnets interesse og få skabt en interesse for en videre dialog, i første omgang omkring personens jobsituation og åbenhed for andre muligheder, og sidenhen for det pågældende salgsjob, som vi rekrutterer medarbejdere til.

Mange af Profilpartners kunder er trofaste ”gamle” kunder, der har brugt os igennem mange år til at finde sælgere og marketingorienteret personale. De har indset, at de ikke kan allokere tilstrækkelige ressourcer til at finde, kontakte og i sidste ende gennemskue de ansøgere, man har til en ledig salgsstilling inden for salg, og ofte er det ikke de ønskede profiler, som selv søger en stilling, som virksomheden ønsker at ansætte.

Sælgere og specielt salgsorienterede medarbejdere med tekniske baggrunde kan være en stor udfordring at flytte. Hos Profilpartners har vi som nævnt tidligere beskæftiget os med at rekruttere og headhunte salgschefer og sælgere eller i det hele taget salgsorienteret personale og ofte med tekniske baggrunde igennem mere end snart 25 år. Vi ved, hvor mange af de gode sælgere sidder, og ofte har vi tidligere været i dialog med mange af de dygtige salgstalenter, hvorfor vi ofte også ved, hvad der skal til for at rekruttere dem til en anden stilling.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 43 43 40 60 for en uforpligtende dialog omkring rekruttering af talenter med baggrund inden for salg.

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.