Færdighedstest

Vi arbejder med forskellige former for færdighedstests, som tages i brug, hvis vi på nogen måde er i tvivl om, hvorvidt en kandidat besidder de faglige kompetencer, som vedkommende påstår at have. Der kan i den forbindelse både være tale om sprogtests, regnskabstests, skrivetests m.v. Et professionelt rekrutteringsbureau bør altid fokusere på solide og vedvarende personaleløsninger, og færdighedstests er bare et af de mange værktøjer, som Profilpartners tager i brug.

Indbakkeøvelser

Vi har skræddersyede indbakkeøvelser, der er tilpasset de problemstillinger, den potentielt nye medarbejder kan komme til at stå over for i sit nye job.

Testværktøjer til lederudvikling

I forbindelse med lederudviklingsopgaver og tungere rekrutteringsopgaver anvender vi et testværktøj, som analyserer 30 personlighedstræk. Denne personlighedstest til rekruttering giver os mulighed for at få en endnu dybere indsigt i den individuelle personlighed, reaktionsmønstre og lederkompetencer.

Teamudviklingsværktøjer

Vi arbejder også med udviklingsværktøjer, som giver et godt indblik i en persons ledelsesstil, kommunikationsstil, evne til at planlægge og løse problemer m.v. Vores test kan også synliggøre de grundlæggende forskelle mellem mennesker. En effektiv måde at anskueliggøre, hvordan forskelligheder kan blive et aktiv, der kan bruges konstruktivt både individuelt og i grupper. Hvilke testværktøjer vi benytter, vil i høj grad afhænge af opgavens karakter, da vi tror på, at skræddersyede headhunting- og rekrutteringsløsninger fungerer bedst.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.