Vores rekrutteringsspecialister har et bredt branchekendskab og mange års erfaring med rekruttering af medarbejdere til virksomheder inden for byggeri- og anlæg. Profilpartners' faglige og tekniske ekspertise betyder, at vi er erfarne og effektive til at headhunte ledende medarbejdere, byggeledere, projektledere, konstruktører og ingeniører mv. til større og mindre virksomheder inden for bygge- og anlæg. Hvis I leder efter kompetente medarbejdere inden for disse felter, så er vi det rette rekrutteringsfirma til opgaven.

 

Mange års erfaring med at matche faglighed med behov

Vi har mere end snart 25 års erfaring med at matche dygtige og kompetente medarbejdere og spændende virksomheder inden for byggebranchen, der efterspørger specifikke kompetencer. Vi headhunter byggetekniske medarbejdere, som kan deres håndværk til fingerspidserne. Vi er kendt for pålidelig personalerekruttering af kvalificerede medarbejdere, der får arbejdet gjort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Medarbejdere, som er gode ambassadører for din virksomhed i et konkurrencepræget marked, hvor kun de bedste virksomheder vinder.

 

Stor erfaring i at rekruttere medarbejdere med byggeteknisk indsigt gør en forskel

Profilpartners' headhuntere og rekrutteringskonsulenter har mange års erfaring inden for rekruttering af kvalificerede medarbejdere til anlægs- og byggebranchen. Vi sidder hver dag og kontakter projektledere, byggeledere, projektchefer, beregnere, konstruktionsingeniører osv. og har derfor dyb indsigt i, hvilke stillinger, som er nemme at besætte, og hvilke, der er næsten umulige at tiltrække medarbejdere til. Vi har en bred indsigt i, hvordan markedet for rekruttering inden for industri- og byggebranchen har udviklet sig, og vi kan læse markedet og følger dets udvikling tæt. Vi forstår derfor din virksomheds behov, når vi i fællesskab finder ud af, hvilke kvalifikationer og egenskaber, der bør fokuseres særligt på i rekrutteringsprocessen af din næste medarbejder.

 

Karrieredatabase - Rekruttering for byggebranchen, industri & fremstilling

Med udgangspunkt i vores rekrutteringskonsulenters indgående kendskab til virksomheder og medarbejdere inden for bygge- og anlæg har vi, gennem de mere end snart 25 år vi har været på markedet, opbygget et bredt netværk af kunder, der altid er åbne for en snak om en interessant kandidat, vi har haft inde til interview og test. Derfor er Profilpartners' karrieredatabase attraktiv for kandidater, som er åbne for nye udfordringer. I Profilpartners' karrieredatabase har vi kvalificerede medarbejdere på alle niveauer og med forskellige fagligheder. Vi kan derfor effektivt finde dygtige medarbejdere med de rigtige kvalifikationer til din virksomhed. Det er grundet ovenstående punkter, at vi med rette kan kalde os blandt de førende rekrutteringsbureauer i landet for byggebranchen.

 

Udover at rekruttere din næste direktør, formand, projektleder, konstruktør eller ingeniør er Profilpartners også specialiseret i at headhunte til andre brancher og industrier:

 

 

Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse | Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing | Økonomi & Regnskab IT | HR |

Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi er klar til at finde din næste medarbejder.