Få en dialog med en certificeret karrierecoach hos Profilpartners. Vi tilbyder professionel coaching eller sparring, skræddersyet til lige netop dig og dit liv. Gennem vores mere end snart 25 år med erfaring inden for rekruttering og headhunting har vi opbygget kompetencer, vi kan give videre til dig gennem karrierecoaching.

 

Karriererådgivning og sparring

Det handler om at træffe valg, hvad enten det er at gå efter drømmen eller give slip på den. Efterfølgende drejer det sig ofte om at gå efter de opstillede mål. Selvom det kun er dig, der i sidste ende kan træffe dette valg, så er vi overbeviste om, at sparring og dialog med et professionelt rekrutteringsbureau kun kan komme dig til gavn.

 

Nå dine mål med en certificeret karrierecoach fra Profilpartners

Det er dig, der sætter dagsordenen. Din karrierecoach sørger for, at du kommer på rette vej og når dine opstillede karrieremål. Du bliver motiveret til en øget præstation af din coach i en dialog, som vil have fokus på nuet og de mål, du ønsker at nå i fremtiden. Læs mere om karrierecoaching her.

 

Sparring

Toplederen i en virksomhed er ofte alene om at skulle tackle både strategiske og operationelle udfordringer inden for HR og organisationsudvikling. Og det er så, her Profilpartners kan byde ind med sparring omkring HR generelt og personale specielt.

At være leder både i ned- og opgangstider kræver overblik, indsigt og mod. For at opnå succes er det vigtigt, at man som virksomhedsleder formår at se sig selv og virksomheden i et overordnet perspektiv, og at man samtidig er åben for en dialog omkring både personlige og ledelsesmæssige problemstillinger.

Med mere end snart 25 års erfaring inden for rekruttering og headhunting af personale til mindre og mellemstore virksomheder har HR-konsulenterne hos Profilpartners opnået stor indsigt i de problemstillinger, direktøren og/eller ejerlederen sidder med. Læs mere om sparring her.