1) Outplacement (Light)

  • Ønsker du som virksomhed at give en opsagt medarbejder en hjælpende hånd videre i sin karriere, kan en outplacementløsning via Profilpartners være løsningen. Vi tilbyder 3 forskellige løsninger inden for outplacement. 
  • Vi målretter alle forløb til den person, vi sidder over for. Profilpartners' HR-konsulent starter derfor med en indledende dialog, hvor vi afdækker forventninger og ønsker til den hjælp, vi skal yde.
  • Vi taler om personens personlige og faglige kompetencer samt om hvilke muligheder han/hun har på jobmarkedet i dag.
  • Via en personlighedstest afdækker vi medarbejderens grundlæggende personlighed, og vi giver efterfølgende vedkommende en uddybende tilbagemelding på personlighedstesten.
  • Vi gennemgår ansøgning og CV og tager en snak omkring opbygning af CV, jobmuligheder kontra ønsker, jobmarkedet generelt, samt har ofte en lang dialog omkring, hvordan man bedst griber jobsøgningsprocessen an m.v.
  • Vi følger op på kandidaten efter ca. 1 uge, for at høre om denne er stødt på områder eller problemer, som vedkommende har behov for at få diskuteret med konsulenten

 

2) Outplacement (Medium)

Medarbejderen tilknyttes en karriererådgiver, som fungerer som fast coach og sparringspartner i et 3 måneders forløb.

På baggrund af det første møde, som indeholder samme elementer som Outplacement Light ordningen, mødes medarbejderen med sin karriererådgiver yderligere 2-3 gange, hvor man diskuterer arbejdstagerens erfaringer og får sparring til den videre jobsøgningsproces.

Vi gør naturligvis vores yderste for at placere personen i en ny stilling hurtigst muligt. 

 

3) Outplacement (Heavy)

Medarbejderen tilknyttes en karrierecoach, som fungerer som personlig rådgiver og sparringspartner i et år.

På baggrund af det første møde, som indeholder samme elementer som Outplacement Light og Medium ordningen, mødes medarbejderen i denne ordning med sin rådgiver minimum 1 gang om måneden, indtil personen er i job. Den personlige sparring suppleres også med telefonisk opfølgning, hvis der er ønske om eller behov for det.

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.