Headhunting af medarbejdere er nødvendigt indenfor alle brancher

Det er kun i meget få tilfælde, at Profilpartners headhuntere kan løse en given rekrutteringsopgave via annoncering og udvælgelse (Selection). De fleste rekrutteringsopgaver løses i dag via headhunting (Search) eller via netværk. I dag er headhunting af den rette medarbejdere udbredt selv på stillinger på lavere niveau, fordi det er det, der skal til for at opnå en effektiv og succesfuld headhunting og rekruttering af de helt rette kandidater. Profilpartners hjælper med at lokalisere og headhunte de rette kandidater til selv de meget specialiserede ledige stillinger.

Landsdækkende headhunting af medarbejdere på alle niveauer

Via vores professionelle netværk finder vi hurtigt potentielle kandidater til de ledige stillinger, vi skal rekruttere medarbejdere til. For headhunteren er den største opgave tit at få de helt rette kandidater til at indse, at den ledige stilling vi skal besætte på vegne af en kunde, lige er det rette job for dem. 

Professionel headhunting er en kunst, hvis det skal gøres rigtigt. Det gælder om at have et stort netværk og kunne gennemskue et CV rimeligt hurtigt. Den professionelle headhunter kontakter de helt rette kandidater, der kan se sig selv i jobbet, og som derfor er interesseret i dialog omkring jobmuligheder.

Headhunterne hos Profilpartners erfarer dagligt, at der i dag er rift om at få de rette kandidater til at sig ja til et jobtilbud. Der er masser af ledige stillinger, og det gælder derfor om at få skal forståelse for, at netop den ledige stilling, som man sidder med, er den mest interessante.

Profilpartners ´headhuntere udfører en målrettet headhuntingproces, når man som headhunter i København eller i andre landsdele skal ud og headhunte den helt rigtige topleder, leder eller specialist til en ledig stilling. Profilpartners headhunter og løser ikke kun rekrutteringsopgaver i København, men rekrutterer medarbejdere for virksomheder i hele landet. Vi har god erfaring med at headhunte medarbejdere til Sjælland, Fyn, Nordjylland, Sønderjylland og Midtjylland oftest med fokus på rekruttering af medarbejdere til Kolding og Århus området.

Har du en given stilling, og ønsker du at samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau, så er Profilpartners det helt rette valg. Vi ophøjer ikke headhunting til noget særligt, tværtimod fortæller vi åbent, at det er hårdt arbejde, hvis man som headhunter skal nå bredt omkring og kontakte et bredt spekter af potentielle kandidater.

Du vil opleve en nem og effektiv headhunting og rekruttering af medarbejdere og samtidig få succes med at få ansat den helt rigtige medarbejder via vores professionelle netværk og systematiske rekrutteringsmetoder.

Succesfuld rekruttering via gennemarbejdede arbejdsmetoder og systemer

Profilpartners har specialiseret sig i at afdække dine ønsker og forventninger til din nye medarbejder og efterfølgende lokalisere og kontakte relevante kandidater, som kan varetage en specifik stilling hos en virksomhed. Det fordrer gennemarbejdede arbejdsmetoder og systemer kombineret med mange års erfaring og indsigt i de brancher, vi rekrutterer for. Det er ikke et nemt stykke arbejde. Det kræver både vedholdenhed, flid og kreativitet, men når først man har mestret det, så er det en af de mest effektive rekrutteringsprocesser, der findes.

Headhuntere med bred erfaring

Vores dedikerede headhuntere har flere års erfaring og et stort netværk inden for rekruttering af både topledere, mellemledere og specialister og ved derfor, hvordan man finder de bedste emner til en given stilling, som man så efterfølgende tager en telefonisk samtale med om ønsker og muligheder. Er der basis for en videre dialog, er det den samme medarbejder, som inviterer til samtale og personlighedstest hos os.  

Tidligere var der mange, der kunne finde på at spørge "hvad er en headhunter?" - men sådan er det ikke længere. De fleste ved godt, at headhunting er vejen frem, hvis man skal finde og rekruttere de bedste medarbejdere til en ledig stilling.

Fokus på egne rekrutteringsopgaver

Mange steder skal en headhunter både hente opgaver hjem og løse dem. Hos Profilpartners har vores headhuntere kun til opgave at finde og matche kandidater til de ledige stillinger, de selv har ansvaret for. Headhunteren sidder således med rekrutteringsprocessen fra opgaven er kommet ind, til den er løst, og skal kun koncentrere sig om at opsøge mulige kandidater til de ledige stillinger. Som kunde hos Profilpartners kommer du til at samarbejde med en dedikeret, dygtig og erfaren person, som kun har til opgave at varetage dine interesser i relation til at finde og tage dialogen med relevante emner til en given ledig stilling. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at finde og headhunte den bedste medarbejder til kunderne.

Profilpartners' headhuntere giver aldrig op for de ledige stillinger er besat

Når vi som headhunterfirma har fået til opgave at headhunte en sælger, en specialist eller en mellem- eller topleder, er det os, som tager udfordringen op og bruger vores velfungerende rekrutteringsværktøjer, netværk og systemer til at lokalisere kandidater. Headhunterne giver aldrig op og bliver ved med at tage målrettet kontakt til potentielle emner for derved at skærpe kandidatens interesse for et givent job.

 

Searchprocessens faser

Searchprocessen hos Profilpartners består af flere faser. I grove træk kan processen inddeles i disse fire faser:

  1. Opstartsmøde
  2. Searchfasen
  3. Afslutning
  4. Opfølgning

Du kan læse mere om disse faser i vores beskrivelse af headhuntingprocessen her.

Vi benytter eksterne fagkonsulenter, hvis vores egen viden ikke rækker

Profilpartners Search & Selection har derfor en række eksterne fagkonsulenter tilknyttet, som vi hurtigt kan inddrage, når vi skal dykke ned i noget fagspecifikt.

En succesfuld headhunting af kandidater kræver ofte en god viden om det specifikke fagområde, vi skal rekruttere til. Det kan være en decideret niche eller inden for en branche, hvor vores viden ikke rækker. I disse tilfælde trækker vi på viden fra vores eksternt tilknyttede fagkonsulenter.

Selvom vi har en dyb indsigt i mange forskellige brancher, vil der altid være et underområde, som vi ikke er 100% inde i. For altid at kunne yde den allerbedste service over for vores kunder, allierer vi os i den forbindelse med eksterne fagkonsulenter i det omfang, det er nødvendigt for at få afdækket alle fagspecifikke termer, processer og særlige forhold, der gælder for lige netop kundens branche.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du, udover at navigere rundt her på siden, også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.

 

Som headhunterfirma har vi fokus på rekruttering af medarbejdere i hele Danmark

Profilpartners Search & Selection er et rekrutteringsfirma, som dækker hele Danmark. Vi har hovedkvarter i Birkerød nord for København.

Vi hjælper vores kunder i det ganske land. Det være sig på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Indre By, Hellerup, Holte, Hillerød, Greve etc. - og vi skaffer de rigtige nøglemedarbejdere til vores kunder i Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn og Øerne og Sjælland. Vi er i Aalborg, Aarhus, Randers, Odense, Roskilde, Næstved, Slagelse og mange andre danske byer. 

 

Kontakt os

Ring til os på telefon +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi står klar til at finde din næste nøglemedarbejder.