Er du på jagt efter nye jobmuligheder?

Du øger dine chancer markant for et nyt job, hvis du registrerer dit CV i Profilpartners' karrieredatabase. Så hvis du er nået til et sted i din karriere, hvor du har lyst til nye jobmæssige udfordringer, kan du lægge dit CV og dine data ind i vores karrieredatabase. Det er gratis og tager kun få minutter. 

 

Profilmatch

Karrieredatabasen er det første sted, vi kigger, når vi får en forespørgsel på kandidater fra en af vores kunder. Når vi får en forespørgsel på en stilling, som passer til din profil, kontakter vi dig for at afdække din jobsituation. Er du interesseret i nyt job, bliver du inviteret til samtale hos en af Profilpartners' HR-konsulenter eller headhuntere. Ikke alle ledige stillinger bliver slået op på vores hjemmeside, så vi kigger altid i vores egen karrieredatabase, både når vi står for rekruttering af en ny medarbejder, og når kunden blot beder os om at kigge i databasen. 

 

Sparring

Er du inviteret til samtale hos en af Profilpartners' headhuntere eller HR-konsulenter, vil vi tale om dine karrieremuligheder, ligesom du vil få sparring på dit CV, dit karrierevalg, dine lønønsker, din jobsituation generelt etc. Som en del af jobsøgningsforløbet hos Profilpartners vil du også få mulighed for at tage en personlighedstest. Denne får du naturligvis en tilbagemelding på i forbindelse med samtalen hos Profilpartners. 

 

Hold øje med vores ledige stillinger

Selvom vi screener vores karrieredatabase tit og ofte i forbindelse med vores arbejde med at headhunte og besætte ledige stillinger, er det altid en god idé at holde øje med nye jobopslag på vores hjemmeside og ringe til os, hvis der er en stilling, som du mener, kunne være noget for dig. 

 

Opdatér let dit CV og dine stamdata

Vi kan ikke garantere, at vi finder et job til dig, mens du er i karrieredatabasen. Men holder du dit CV opdateret, er chancen for et match større, når Profilpartners' konsulenter arbejder med en opgave. 

Det er nemt at oprette sig i karrieredatabasen og uploade sit CV og efterfølgende holde det opdateret. Har du brug for input til, hvordan du sætter et godt CV op, kan du med fordel læse vores tips og tricks om emnet. 

Hvem ved, måske bliver de få klik, du gør her, starten på en helt ny karriere!