Der er ofte koldt på toppen. Derfor kan løsningen for mange mindre og/eller mellemstore virksomheder være at få et Advisory Board, man kan sparre med omkring både strategiske planer og operationelle problemer i virksomheden. Med Profilpartners kan du lade os stå for rekrutteringsprocessen for at finde de helt rette medlemmer til dit Advisory Board.

 

Advisory Boardet arbejder sammen med bestyrelsen

Et Advisory Board er en slags "bestyrelse" uden reel magt. Ejerlederen bør dog være indstillet på at lytte og bruge rådene fra sit Advisory Board, der med forskelligartede kompetencer vil kunne give et professionelt med- og modspil.

Et godt sammensat Advisory Board kan være uvurderligt for ejerlederen, der mangler nogle at sparre med omkring drift og strategi. Derfor mener vi, at det er vigtigt, at søgningen efter medlemmer til et Advisory Board gribes lige så professionelt an, som hvis det var et nyt bestyrelsesmedlem, der skulle findes.

Ønsker du optagelse i Profilpartners' emnebank for kandidater til et Advisory Board, er du velkommen til at lægge dine data i emnebanken.

 

Få mere at vide om Profilpartners

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.