Rekrutterings- og searchaftale

Når Profilpartners indgår et samarbejde omkring rekruttering af en ny medarbejder, vil der blive fremsendt en rekrutteringsaftale, som indeholder en beskrivelse af rekrutteringsproceduren, dvs. om den nye medarbejder skal findes via headhunting og/eller annoncering, samt øvrige forhold, inden opgaven påbegyndes.

 

Honorar

Profilpartners' honorar udgør 13-17% af første års bruttoløn inkl. pension men ekskl. øvrige goder såsom bilordning, mobiltelefon m.v. Honorarets størrelse afhænger af opgavens sværhedsgrad.

 

No-cure-no-pay

Profilpartners arbejder efter no-cure-no-pay princippet, hvilket betyder, at du som kunde først betaler vores honorar, når der er underskrevet en ansættelseskontrakt med en af de kandidater, Profilpartners har headhuntet og præsenteret.

Skulle vi - mod forventning - ikke være i stand til at finde og præsentere en kandidat, som du ønsker at ansætte, skal der ikke betales rekrutteringshonorar til Profilpartners.

 

Betalingsbetingelser

Profilpartners' betalingsbetingelser er netto 30 dage.

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores kunder.