Hvad er Human Resource Management (HRM)?

Human Resource Management (HRM) er en disciplin inden for ledelse, der integrerer medarbejdernes behov og personlighed i arbejdet. Hos Profilpartners tilbyder vi derfor meget mere end headhunting og rekruttering, og yder support til virksomheder, som ønsker hjælp til at gennemføre medarbejderudviklingssamtaler, personlighedstests og tilfredshedsundersøgelser, som alt sammen ligger inden for HRM.

 

Få en HR-medarbejder tilknyttet på timebasis

Du kan også få en professionel HR-konsulent på timebasis gennem Profilpartners. Du har mulighed for at outsource alle, eller dele af, dine opgaver inden for HR til Profilpartners. Du kan få en HR-konsulent, som står for udarbejdelse af et stillingsopslag, deltager i jobinterview, gennemfører personlighedstests af egne emner og meget mere – mulighederne er mange med en HR-konsulent fra Profilpartners.

Vi giver både fast tilbud på en HR-opgave og arbejder på timebasis.

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.