Profilpartners har gennem mange år haft fokus på rekruttering af tekniske medarbejdere. Vi rekrutterer medarbejdere med tekniske baggrunde på alle niveauer. Tyngden på den tekniske viden på de stillinger, som vi besætter, varierer meget. Virksomhederne, vi rekrutterer for i den tekniske branche, er nemlig meget forskellige og med meget forskellige krav og ønsker til deres nye medarbejder med teknisk baggrund. Derfor arbejder vi med hele spektret inden for rekruttering af tekniske medarbejdere på mange forskellige niveauer. Det kan være medarbejdere med meget forskellige uddannelser og erfaringer både inden for elektronik, mekanik, mechatronics, automation, el-teknik m.v. 

Der er et stadigt voksende behov for og mangel på kvalificerede tekniske medarbejdere med tekniske baggrund som ingeniør, installatør, automationsteknolog og meget mere. Profilpartners har derfor brugt mange ressourcer på at finde ud af, hvor de dygtigste medarbejdere med teknisk baggrund sidder og på at finde ud af, hvad der kan få den enkelte til at skifte job. Vores headhuntere, researchere og rekrutteringskonsulenter har stor erfaring med personalerekruttering af teknisk personale til både de meget store og til de helt små tekniske virksomheder.

Vi kan derfor bidrage med vores brede viden og indsigt inden for rekruttering af medarbejdere til den tekniske branche, og vi ved derfor også, hvor vi skal finde - men også hvad der skal til for at tiltrække - de dygtigste medarbejdere med teknisk baggrund til vores kunder.

Vi har erfaring med at rekruttere medarbejdere på alle niveauer, lige fra topledere til salgschefer, mellemledere, specialister, account managers, ingeniører, teknikere og meget mere. Du kan læse mere om, hvilke virksomheder vi har rekrutteret for i den tekniske branche, her.

Vores headhuntere arbejder med rekrutteringsopgaver, som kræver tekniske kompetencer på mange forskellige niveauer!

Vores rekrutteringskonsulenter og headhuntere, som har ansvaret for at løse stillingerne inden for den tekniske branche, har stor erfaring med at sætte sig ind i tekniske virksomheder, og kender derfor også til de krav, mange af de tekniske stillinger sætter til en vis faglig viden.

Vi er i stand til at gennemføre meget kvalificerede interviews, hvor vi foruden at afdække de personlige karakteristika, også er i stand til at bedømme kandidatens tekniske kompetencer nuanceret. Vi er derfor i stand til at sparre med dig og de kandidater, vi sidder over for, også på et teknisk højt niveau.

Hvad enten det drejer sig om rekruttering af ingeniører, teknikere eller andet teknisk personale, så starter vi altid rekrutteringsprocessen med et møde, hvor vi afdækker, hvilke ønsker og krav, der stilles til den nye tekniske medarbejder, både hvad angår de faglige kvalifikationer og de menneskelige kvaliteter. Derefter tager vi fat på selve rekrutteringen, hvor vi målrettet går hele markedet af potentielle kandidater med en given teknisk baggrund igennem.

Vi bliver ved med at kontakte interessante kandidater, indtil virksomheden har ansat den mest kvalificerede tekniske kandidat.

 

Profilpartners er eksperter i rekruttering af tekniske medarbejdere på alle niveauer 

Vores konsulenters brede erfaring med rekruttering af medarbejdere til tekniske virksomheder resulterer i, at vi har et meget stort netværk inden for branchen. Samtidig følger vi naturligvis markedet og den teknologiske udvikling tæt, således at vi hele tiden har en viden, der er up-to-date i forhold til din virksomheds behov. Derfor kan vi levere effektive rekrutteringsløsninger.

Headhunting af ingeniører og andre medarbejdere med teknisk viden tager tid, fordi der er stor mangel på teknisk arbejdskraft. Profilpartners' formaliserede arbejdsprocesser kombineret med vores erfaring med og viden om det tekniske marked gør, at vi altid er et skridt foran. Vi identificerer hurtigt højt kvalificerede kandidater til vores kunder i den tekniske branche, som ofte har behov for medarbejdere med specialistviden inden for et eller flere tekniske områder.

 

Karrieredatabase - Rekruttering af teknisk personale herunder ingeniører, installatører, teknikere m.v.

Med udgangspunkt i headhunternes indgående kendskab til og brede kontakt til branchen har vi opbygget et bredt netværk af interessante kunder, der altid er åbne for en dialog, hvis vi kommer med en spændende kandidat med en teknisk baggrund. Stort set alle de stillinger, som vi besætter for vores kunder i den tekniske branche, bliver løst via headhunting.

Vi har derfor mange kontakter og får hele tiden nye kandidater tilknyttet vores karrieredatabase. Profilpartners' karrieredatabase er både attraktiv for alle tekniske kandidater, som er interesseret i at skifte job, og ikke mindst for virksomheder, der kunne være interesseret i at få et eller flere bud på kvalificerede kandidater med teknisk baggrund.

Vores karrieredatabase indeholder medarbejdere på alle niveauer og med meget forskellige fagligheder. Vi kan, på den baggrund, effektivt finde det helt rette job til dig eller rekruttere dygtige fagfolk med de rigtige kvalifikationer til din virksomhed.

Udover at være de bedst egnede til at finde og headhunte din næste topleder, udviklingsingeniør, projektleder, konstruktør eller andet er Profilpartners også specialiseret inden for andre brancher og industrier:

 

Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse | Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing | Økonomi & Regnskab | IT | HR |

 

Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi er klar til at finde din næste medarbejder.