KONSTRUKTIONSINGENIØR der vil gøre en forskel i den grønne omstilling

Teknologien er grøn, unik og patenteret, og anlæggene erstatter brugen af fossile brændstoffer samt fjerner støv- og lugtgener

Du får mulighed for at være med til at gøre en forskel i den grønne omstilling, idet du kommer til at arbejde i en spændende ingeniørvirksomhed, der er verdensledende inden for industrielle tørringsanlæg.

Teknologien er grøn, unik og patenteret, og anlæggene erstatter brugen af fossile brændstoffer samt fjerner støv- og lugtgener.

Virksomheden arbejder samtidig på at udbrede teknologien på andre områder. Du får ansvaret for at designe, konstruerer og opstarte procesanlæg hos virksomhedens kunder internationalt. Der er tale om store omfattende projekter, der typisk tager ca. 2 år at gennemføre fra start til slut, og du skal derfor forvente at have ca. 25-40 overnatninger ude p.a.

Du er med på projektet fra start til slut. Efter design og konstruktionsfasen er der nemlig også dig, der står for kontakten til virksomhedens mange faste underleverandører i relation til indhentning af priser, levering af komponenter, kvalitetssikring m.v. Ligesom du faciliterer en god implementering af anlægget hos kunden.
Når projektet skal opbygges, fungerer du som tovholder, sparringspartner og problemknuser samt sikrer, at procesanlæggene fungerer optimalt og overdrages korrekt til kunden. Under hele forløbet refererer og arbejder du tæt sammen med en af virksomhedens projektledere, der også fungerer som din sparringspartner i det daglige.

På sigt når du har fået lidt mere erfaring i firmaet, vil du få mulighed for selv at få det totale ansvar for egne projekter.

Du tilbydes:

En god mulighed for at være med til at bidrage til den grønne omstilling.

En global arbejdsplads, hvor du bliver en del af et meget dedikeret team.


Arbejdssted:

Virum

Løn:

Du får en god lønpakke, der modsvarer din erfaring og kvalifikationer.

Egenskaber:

Du er en løsningsorienteret og analytisk person, der er ærekær med dit arbejde, og som har godt styr på dine ting. Du føler et personligt ansvar for, at kunden får den helt rette løsning, og at den fungerer.

Du er analytisk, men også omhyggelig anlagt og er god til at få opgaverne fra hånden. Du trives godt i en stilling, hvor der er plads til fordybelse, men hvor du også får god mulighed for at være med til implementering af anlægget hos kunden.

Erhvervserfaring:

Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med design og konstruktion af store maskiner/anlæg.

Uddannelser:

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør.

Sprogkundskaber / IT:

Du mestrer engelsk i både skrift og tale og kan begå dig på dansk.

Du er en erfaren tegner i Autodesk Inventor eller andet relevant tegneprogram.

Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

EnerDry er en dansk ingeniørvirksomhed, der er verdensledende inden for levering af industrielle tørringsanlæg i primært sukkerindustrien. Virksomhedens teknologi er grøn, unik og patenteret og anlæggene erstatter brugen af fossile brændstoffer samt fjerner støv- og lugtgener og har dermed positiv indflydelse på miljøet både lokalt og globalt.

EnerDry leverer udstyr til sukkerindustrien i hele verden og bidrager til den grønne bølge med bl.a. en kæmpe (CO2) reduktion pr. anlæg på 60.000 tons pr. år svarende til, hvad 20.000 biler udleder ved at køre 20.000 km p.a.

Virksomheden beskæftiger i dag 10 medarbejdere, og du kan læse mere om EnerDry her: www.enerdry.com

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Generelt:

Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Konstruktionsingeniør / 201922

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.


Følg os på LinkedIn

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.

Links

Vis flere stillinger