Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

SUPPORTER/DATAMATIKER til sensorløsninger til intelligente bygninger - Besat

Du kommer til at sidde som 1. og 2. line supporter og er primus motor på en løbende automatisering af diverse procedurer og arbejdsopgaver

Stillingsbeskrivelse:
Du får mulighed for at blive en del af en spændende udviklingsvirksomhed, som har udviklet og stadig videreudvikler på sensorløsninger til intelligente bygninger. Din opgave bliver at supporte og hjælpe virksomhedens kunder og samarbejdspartnere i forbindelse med installation og udrulning af virksomhedens løsninger internationalt.

Løsningen består af en sensorteknologi samt en cloud-platform i Amazon AWS med en egenudviklet webportal til præsentation og analyse af data. Løsningerne er installeret i virksomheder verden over, og der kommer løbende nye kunder til.

Når kunden er kommet i hus, er du medvirkende til at skabe den gode kundeoplevelse i din interaktion med kunderne. Du står for håndteringen af den automatiske udrulning af firmware og software opdateringer.

Du er medvirkende til kontinuerligt at sikre en større grad af automatisering af opgaver i forbindelse med store installationer. Det forventes, at du er proaktiv, meget analytisk og løsningsorienteret i din kundetilgang.

Virksomheden ønsker at være på forkant med udviklingen på markedet, så din fokusering på at gøre tingene smartere og automatiserede gør, at du hele tiden udvikler nye arbejdsmetoder, der er bedre end den eksisterende.

Når det kommer til de mere tunge udviklingsopgaver, som også kræver hardcore programmering, overdrager du opgaven til udviklingsingeniørerne. Du får naturligvis mulighed for at være med på sidelinjen som tovholder på kunden.

I dit arbejde med de forskellige projekter vil du få rig mulighed for at anvende og udvikle din tekniske faglighed samt dine gode evner til at styre et projekt succesfuldt, både når det gælder strukturering og overholdelse af egne og andres deadlines.

Der er fokus på det gode samarbejde kollegaer imellem. Du vil have et tæt samarbejde med din meget synlige leder og dine kollegaer på kontoret, som samarbejder og gerne sparrer omkring mere smarte løsninger og muligheder.

Du tilbydes:
Et spændende job, som du i høj grad selv kan være med til at præge samtidig med, at du får mulighed for at opleve og bidrage til virksomhedens fortsatte vækst.

Du kommer til at indgå i et mindre team af dedikerede medarbejdere i en meget flad struktur, hvor omgangsformen er meget uformel.

Ubiqisense er en virksomhed i hastig udvikling, og der er store muligheder for at være med til at forme egen rolle og faglige udvikling.

Du bliver omgivet af skarpe hjerner, som har en forventning om, at du er hurtigopfattende og selvkørende.

Løn:
Du får en god lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring.

Egenskaber:
Du er en meget imødekommende, tålmodig og serviceorienteret person, som er i stand til at bevare roen og forklare tingene på en let forståelig måde, så selv ikke tekniske personer har en chance for at følge med.

Du er vedholdende og god til at sætte dig i kundens sted.

Du er vedholdende også når de vanskelige nødder skal knækkes.

Du er god til at håndtere en omskiftelig hverdag med mange forskellige typer opgaver og har nemt ved at træffe selvstændige beslutninger.

Du er en meget selvkørende og hurtigopfattende person, som hele tiden går efter at automatiserer flest mulige opgaver.

Hvis du er god til både at arbejde meget selvstændigt og som en del af et team, vil du passe godt ind i den nuværende organisation.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med mange forskellige opgaver.


Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som datamatiker eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du har et højt niveau på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har en grundlæggende forståelse for netværk og IoT samt et godt kendskab til Linux og færdes hjemmevant i en terminal.

Har du erfaring med automatiseringsværktøjer (Jenkins/Ansible) vil det være et stort plus.

Virksomhedsbeskrivelse:
UbiqiSense er et dynamisk udviklingsfirma, som sælger sin sensorløsning til smarte bygninger over hele verden. Løsningen består af en egenudviklet sensor samt en cloud-platform i Amazon AWS med en egenudviklet webportal til præsentation og analyse af data ovenpå. Løsningen bruges til at skabe større indsigt i - og dermed forståelse for menneskers brug af bygninger. Sensorløsningerne har allerede nu markeret sig som en banebrydende løsning til at gøre fremtidens bygninger intelligente og energi effektive.

Virksomheden blev etableret i 2016 og har i dag 9 dedikerede medarbejdere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Arbejdssted:
København K.

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Datamatiker/Supporter/200221

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.