Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

DRIFTSLEDER - der er vant til at holde mange bolde i luften på én gang (Besat)

Du får en meget spændende stilling, hvor du får ansvaret for at sikre at logistikken omkring distribution og opbevaring af biogødning fungerer og løbende optimeres.

Stillingsbeskrivelse:
Den primære opgave består i at koordinere transport og opbevaring af biogødning samt stå for den efterfølgende fakturering.
Kort sagt går jobbet ud på, at koordinerer transporter mellem rensningsanlæg og depoterne hos landmændene. Du er i kontakt med landmænd både i forbindelse med deponeringen og, når det skal leveres/spredes. Du får derfor en bred kontaktflade, både telefonisk og på mail, men vil også komme ud og skabe relationer til driftslederne på forsyningsselskaberne og med landmændene, når der skal laves eftersyn eller miljøkontrol på depoterne.

Du forventes i det daglige at være meget selvkørende. Du er den eneste, som er beskæftiget i selskabet, men sidder i det daglige sammen med kollegaer fra søsterselskabet FMT. Du refererer derfor til den administrerende direktør for FMT.

Du vil også komme til at arbejde en del med udbud, og har du ingen erfaring med dette, vil du kunne trække på hjælp fra en af dine kollegaer hos FMT. Det samme gælder i relation til håndtering af det regnskabsmæssige. Du står for fakturering og varetagelse af bogføring og afstemninger, men arbejder tæt sammen med den regnskabsansvarlige hos FMT omkring regnskabet. Du sørger for input og den regnskabsansvarlige står for udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber.

Der er velfungerende systemer og rutiner på nuværende tidspunkt, men det står dig frit for løbende at optimere og trimme struktur og arbejdsrutiner inden for dine ansvarsområder samt at sikre en stram styring af vedligehold af diverse kvalitetsstyrings- og sikkerhedssystemer.

Du tilbydes:
Et afvekslende job med et alsidigt ansvarsområde og med mange bolde i luften på én gang.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, bonus- og pensionsordning.

Egenskaber:
Du er en dynamisk og robust person med gennemslagskraft og vilje til at nå de opstillede mål. Samtidig er du meget serviceorienteret og besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Du har nemt ved at tilegne dig ny viden, er samtidig meget struktureret og administrativt orienteret og derfor god til at styre og organisere din tid og dine ansvarsområder.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har siddet og koordineret fragt, teknikere eller andet, og du er derfor vant til at have mange bolde i luften på en gang.

Har du erfaring med udbud, vil det være en stor fordel.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men har du en baggrund som speditør, kørselsleder eller lignende, kunne det være en fordel.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Det forventes, at du er en erfaren bruger af IT og af MS Office Pakken.

Virksomhedsbeskrivelse:
Dansk Biogødning A/S er en af landets førende distributører af biogødning. Virksomheden håndterer bl.a. biogødning til genanvendelse (slamdistribution), til energiudnyttelse (afbrænding), til kompostering (til jordbrugsformål), til deponering og til biokompost.

FMT A/S og Dansk Biogødning har et stærkt samarbejde, som du får mulighed for at blive en del af.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Hillerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Driftsleder/198321

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.