Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

KUNDESERVICEMEDARBEJDER

Der ønsker at være en del af et spændende væksteventyr

Stillingsbeskrivelse:
Er du en dedikeret og engageret person, der ønsker at være med til at gøre en forskel og yde høj service overfor kunderne, så er denne stilling lige det rette for dig. Du bliver del af en spændende virksomhed, som er i rivende udvikling.

Virksomheden har planer om at udfordre de helt store spillere på fibermarkedet med et hurtigere, billigere og bedre produkt. Stillingen giver dig derfor gode muligheder for at være med på en spændende rejse, og for at være med til at gøre en forskel.

Du brænder for at give den bedste kundeoplevelse, hvor telefonen er dit primære redskab. Derudover vil besvarelse af mail og chat også være en del af dit ansvarsområde.

Du vil være den primære kontaktperson for virksomhedens kunder, når det drejer sig om spørgsmål på abonnementer, produkter og ikke mindst bestillinger. Du vil via rådgivning og vejledning skabe en god relation til de kunder, du er i kontakt med. Virksomheden sørger for grundig oplæring, så du er klædt på til at tage hånd om deres kunder, også selvom du ikke i dag har det største kendskab til deres løsninger.

Du bliver en del af et samlet team, hvor der bl.a. sidder supportere, som tager sig af de mere tekniske henvendelser og fejlsøgning m.v., og som gerne hjælper dig eller overtager kunden, hvis dialogen bliver for teknisk.

Arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet kl. 9.00-17.00. Du vil derudover være tilknyttet en vagttelefon 1 gang om måneden.

Du vil også få mulighed for at hilse på hele teamet af udviklere, som sidder i Dubai, når hele virksomheden tager på fællestur derned.

Du tilbydes:
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling med eget ansvarsområde i en dynamisk organisation, der er inde i en spændende udvikling.

Løn:
En løn der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er udadvendt og serviceminded og besidder en god energi, der skal kunne mærkes hos kunden.

Du drives af den fælles succes og befinder dig godt i en stilling, hvor der er super travlt, og hvor man samtidig har ansvaret for at tale med meget forskellige typer mennesker.

Du kan lide at have travlt, og er derfor også i stand til at bevare roen, selv i stressede situationer.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har supporteret kunder og gerne på B2C markedet.

Uddannelser:
Det er ikke så meget din uddannelsesmæssige baggrund, men mere din personlighed der tæller.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk og kan begå dig i engelsk i skrift og tale. Derudover er du vant til at bruge en PC.

Virksomhedsbeskrivelse:
BOLIG NET a/s er specialist i bredbåndsløsninger til boligforeninger og private.

Virksomheden er grundlagt i 2001, og er i dag en af Danmarks førende virksomheder på området. Virksomheden har en uformel, humoristisk og ung organisation hvor udvikling og samarbejde er i højsædet.

Medarbejderne ser sig selv som et team, der arbejder for fælles mål - og man skal have det sjovt, når man er på arbejde. Derfor er personlige kvalifikationer vigtige, når der ansættes, fordi man ønsker at fastholde en positiv og engageret kultur.

Virksomheden er i god vækst, hvilket skyldes evnen til at omsætte kompliceret teknologi til enkle og brugerorienterede løsninger. Dette kombineret med dedikerede og kompetente medarbejdere samt konkurrencedygtige priser gør forskellen.

Teamet i Herlev består i dag af ca. 12 gode kollegaer, som tæller sælgere, IT-teknikere, Backoffice og studentermedhjælpere. Der forventes flere ansættelser, både i 2021 og de kommende år i takt med at virksomheden udvikler sig.

Arbejdssted:
Herlev

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Supporter/kundeservicemedarbejder/199221

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.