Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

ADMINISTRATIV KOORDINATOR

Initiativtagende og proaktiv person, der både er struktureret, analytisk og som ønsker at arbejde tværfagligt i en alsidig stilling

Stillingsbeskrivelse:
Der er tale om en nyoprettet stilling, du i høj grad selv kan være med til at præge. Du bliver en del af et helt nyt hold af kollegaer, som skal være med til at føre BOLIG·NET ind i 2021 og være med til at realiserer den ambitiøse vækstplan, som virksomhedens ejere har sat for de kommende år.

Du kommer til at arbejde på tværs af alle funktionerne i organisationen, og er således den, der binder organisationen sammen og kvalitetssikrer arbejdet på tværs.

Du fungerer som primus motor og er foregangsmand for løsningen af opgaverne, som overvejende er administrative men til tider også hands on.

Vi forestiller os, at nogle af de primære ansvarsområder vil være følgende:

- Kvalitet. Du har det overordnede ansvar, at organisationen leverer som forventet og er dermed med til at sikre en høj kundetilfredshed generelt. Er der problemer med en kunde, overtager du gerne dialogen fra intern salg, og får løst problemet.

- Procesoptimering - Du bliver ansvarlig for, at der er en rød tråd i alle arbejdsprocesserne i virksomheden. Du står arbejdsbeskrivelser og byder aktivt ind til forbedring af diverse arbejdsprocesser, og er den der sikre et godt arbejdsflow generelt.

- Support. Du supporterer direktøren og den salgsansvarlige med diverse statistikker og rapporter, og hjælper gerne de eksterne sælgere i deres daglige arbejde.

- Indkøb og logistik. Det vil være dig, der står for at have den primære kontakt til underleverandører og som sikrer, at bestillinger samt leverancer er som aftalt både mht. levering og kvalitet.

- Projektledelse. Da du fungerer som en slags højre hånd for direktøren, der til dagligt bor i Dubai, vil der hele tiden blive igangsat nye projekter, som du forventes at gribe.


Du er god til at kommunikere og dygtig til MS Office pakken generelt. Du har derfor nemt ved at påtage dig ansvaret for udarbejdelse af diverse skriftligt materiale i PowerPoint, Excel og Word overvejende for direktøren, men også for sælgerne. Det bliver nemlig dig, der kommer til at stå for udarbejdelse af præsentationer, vedligeholdelse af diverse templates, opdatering af personalehåndbog, APV m.v.

Du får en slags "blækspruttefunktion", som sikrer, at der ikke er noget, som falder ned mellem to stole, og som generelt binder tingene sammen og bidrager til det gode sammenhold.

Da direktøren som nævnt ikke er til stede i det daglige , kræver stillingen, at du i selv er i stand til at planlægge din tid og opgaver samt, at du i høj grad er i stand til at motivere både dig selv og andre.

Du tilbydes:
En meget selvstændig stilling, som du i høj grad selv kan være med til at forme.
Samtidig får du mulighed for at deltage på den spændende rejse, som virksomheden er på i en verden, som er under stadig forandring.

Løn:
Du får en løn, som modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Det er vigtigt, at du selvmotiverende, at du ikke er for fin til noget, og at du generelt ikke er bange for at tage fat. Du forventes derfor at være en dynamisk og udadvendt person, der samtidig er meget omhyggelig, og som altid har godt styr på sine ting.

Du har flair for selv at tage initiativ samt at gribe de bolde, som bliver kastet op.

Samtidig er du god til at samle trådene og få sat struktur på tingene. En selvstændig arbejdende person, der tør tage et ansvar, og som samtidig er god til at træffe selvstændige beslutninger og igangsætte ting, vil trives fint i stillingen.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med mange forskelligartede opgaver.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund.

Sprogkundskaber / IT:
Du er god til at kommunikere i skrift og tale på både engelsk og dansk, og du er en meget erfaren bruger af MS Office pakken.

Virksomhedsbeskrivelse:
BOLIG NET a/s er specialist i bredbåndsløsninger til boligforeninger og private.

Virksomheden er grundlagt i 2001, og er i dag en af Danmarks førende virksomheder på området. Virksomheden har en uformel, humoristisk og ung organisation hvor udvikling og samarbejde er i højsædet.

Medarbejderne ser sig selv som et team, der arbejder for fælles mål - og man skal have det sjovt, når man er på arbejde. Derfor er personlige kvalifikationer vigtige, når der ansættes, fordi man ønsker at fastholde en positiv og engageret kultur.

Virksomheden er i god vækst, hvilket skyldes evnen til at omsætte kompliceret teknologi til enkle og brugerorienterede løsninger. Dette kombineret med dedikerede og kompetente medarbejdere samt konkurrencedygtige priser gør forskellen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.:43434060.

Arbejdssted:
Herlev

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Administrativ koordinator/194121

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.