SUPPORTER til softwareløsninger

Til at yde god kundeservice inden for tekniske softwareløsninger

Du brænder for at yde en god kundeservice og for at arbejde med tekniske softwareløsninger. Du motiveres af en tilfreds kunde, som er glad, netop fordi du har ydet en god service og har guidet kunden til den helt rigtige løsning. Det er god kundeservice og teknisk problemløsning, der skal være din motivationsfaktor i hverdagen i dette job, som er nyoprettet.

Du bliver tilknyttet hotline supporten, hvor I sidder 3 personer og yder teknisk support til virksomhedens kunder.

Du vil få en grundig produkttræning baseret på sidemandsoplæring fra dine kollegaer i afdelingen samt mulighed for deltagelse på virksomhedens egne online og fysiske kurser.

Da der altid er rimeligt travlt ved telefonerne og mailen, vil du relativt hurtigt bliver sat til selvstændigt at besvare kundehenvendelser og supporte kunderne. Der er tale om meget forskellige typer forespørgsler og opgaver fra kunderne, som kan tage alt fra 5 minutter til flere timer. Dialogen eller mailen kan nemlig omhandle alt lige fra banale fejl 40 problemer til udredning af komplicerede it-problemer, udarbejdelse af dokumentationen for en virksomhed m.v.

Virksomheden markedsfører og sælger sine unikke software-løsninger til en bred skare af kunder, som spænder lige fra den lille el-installatør til nogle af de største virksomheder i Danmark.

Du vil derfor være i dialog med rigtigt mange forskellige typer mennesker i løbet af din dag både telefonisk og i møder på Teams.

Du får med andre ord en meget alsidig support stilling med mange forskellige typer udfordringer i en moderne virksomhed med en god teamspirit.

Du tilbydes:

At blive en del af en meget dynamisk og flad organisation, hvor sammenhold og fleksibilitet præger hverdagen. Du bliver en del af en virksomhed, som er på en spændende vækstrejse, og som ønsker at være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

En spændende og selvstændig stilling i en solid og dynamisk virksomhed med et godt brand. I virksomheden hersker en professionel, men afslappet tone, og du får en høj grad af indflydelse på din egen hverdag.

Arbejdssted:

Birkerød

Løn:

Du vil få en lønpakke bestående af en fast løn, som modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring, mobil m.v.

Egenskaber:

Du er en serviceminded og åben person med teknisk flair og interesse, der er god til at kommunikere og videreformidle din viden til andre. Du er en engageret og meget vedholdende person, der sætter en ære i at yde et godt stykke arbejde, og som både er i stand til at arbejde meget selvstændigt og som en del af et team.

Erhvervserfaring:

Der kan være mange forskellige indgangsvinkler til jobbet, vigtigst er det, at du har en god teknisk viden.

Uddannelser:

Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige indgangsvinkler til stillingen. Det kan være en baggrund som IT-supporter, elektriker eller andet relevant. Alternativt er du autodidakt og bare superskarp.

Sprogkundskaber / IT:

Du er god til engelsk og dansk i skrift og tale og er en habil bruger af IT.

Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

IGE+XAO Nordic er en del af IGE+XAO-gruppen, som står bag titusindvis af el-tekniske ECAD-installationer. Virksomheden er en del af verdens mest bæredygtige virksomhed/koncern og arbejder med bæredygtighed for øje. Man ønsker at finde og arbejde med løsninger, der reducerer energiforbruget uden at påvirke kvaliteten eller produktiviteten.

I over 30 år har IGE+XAO Nordic leveret standardprodukter og specialtilpasninger af programmer tilpasset kundernes mange forskellige behov. Virksomheden har derfor erfaringen til at kunne tilbyde den stadig voksende kundekreds den bedste og bredeste ekspertrådgivning inden for ECAD-totalløsninger. Virksomheden leverer altid kvalitet til tiden og er leveringsdygtige inden for de nyeste og mest brugervenlige modulopbyggede løsninger inden for ECAD. Der er 8 medarbejdere tilknyttet kontoret i Birkerød, hvor du også vil blive tilknyttet samt 2 i Jylland og 1 i Stockholm. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Generelt:

Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Supporter/179122

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.


Følg os på LinkedIn

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.

Links

Vis flere stillinger