PROJEKTCHEF

Der kunne tænke sig at drive Frederiksberg Forsynings projektafdeling ud fra et ledelses- og forretningsorienteret mindset

Du refererer til den administrerende direktør, og indgår i Frederiksberg Forsynings chefgruppe i denne spændende stilling som projektchef, hvor du får ansvaret for at lede og fordele arbejdet for 32 medarbejdere, porteføljestyring og udvikling af projektafdelingen.

Afdelingen sikrer, at udbygning og renovering af forsyningsnet inden for vand, fjernvarme, fjernkøling, bygas og kloakering gennemføres som planlagt, så virksomheden fortsat kan levere sikker forsyning og dermed livskvalitet og komfort til kunderne.

Du får det overordnede ansvar for hele anlægsprocessen – fra projektering over udførelse til dokumentation.

Du får en meget alsidig stilling, hvor du får det overordnede ansvar for nedenstående områder:

• Styring af projektporteføljen, herunder ressourcer, tidsforbrug, kvalitet og økonomi
• Ledelses- og budgetansvar
• Videreudvikling og implementering af virksomhedens projektmodel
• Ansvar for udførelse af projekter, herunder kontrakter med eksterne rådgivere, entreprenører og leverandører
• Dialog og solidt samarbejde med kolleger i andre afdelinger
• Forhandling og samarbejde med myndigheder.

Det forventes, at du formår at skabe resultater, bl.a. ved at inddrage og motivere både mellemledere og medarbejdere med forskellige faglige baggrunde – lige fra ingeniøren til entreprenørarbejderen.

Med din solide ledelseserfaring fra anlægsprojekter har du et skarpt øje for økonomien og projektarbejdsformen, så afdelingen konstant leverer konkurrencedygtige ydelser af høj kvalitet. Det er en selvfølge, at du har fokus på at overholde budgetter og deadlines.

Du tilbydes:

Vi tilbyder en spændende stilling med selvstændigt ansvar i en virksomhed i udvikling, der også har fokus på og går ind for Work Life balance. Du får engagerede kollegaer, der har en uformel omgangstone, og som indbyder til faglig sparring.

Du får gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse samt mange andre goder.

Arbejdssted:

Frederiksberg

Løn:

Du får en god fast løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Egenskaber:

Du er en forretningsorienteret og robust person, der tager aktivt lederskab for opgaver og medarbejdere. Du har solid erfaring med personaleledelse og besidder derfor stærke lederevner og er i stand til at udfylde lederrollen på en positiv og motiverende facon.

Samtidig er du en struktureret person, der besidder et god overblik, og som samtidig er en god kommunikator, der besidder en god økonomisk og forretningsmæssig forståelse.

Erhvervserfaring:

Du har god erfaring både med ledelse af medarbejdere og ledelse af projekter og projektporteføljer inden for byggeri, forsynings- og/eller anlægsbranchen.

Uddannelser:

Du har en relevant fagteknisk videregående uddannelse som f.eks. ingeniør, maskinmester eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:

Du er god til engelsk i både skrift og tale og er en rutineret IT-bruger.

Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

Frederiksberg Forsyning A/S leverer gas, vand og fjernvarme og - køling samt bortleder spildevand, producerer vindenergi og understøtter klimatilpasningen på Frederiksberg.
Virksomheden vedligeholder og udvikler ledningsnettet, rådgiver og varetager informationsopgaver samt løser en række tekniske opgaver for sine kunder. Desuden opsætter man målere, godkender installationer og udsteder regninger.

Virksomheden er et serviceselskab i Frederiksberg Kommunes energikoncern og driver koncernens selskaber med ca. 170 højt kvalificerede medarbejdere til at klare opgaverne. Energikoncernen ejes 100% af Frederiksberg Kommune. Du kan læse mere om Frederiksberg Forsyning på www.frb-forsyning.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Generelt:

Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Projektchef/175318

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.


Følg os på LinkedIn

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.

Links

Vis flere stillinger