Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

ENTREPRENØRMASKINMEKANIKER / LASTVOGNSMEKANIKER

Du får ansvaret for at virksomhedens maskinpark, primært bestående af traktorer og lignende materiel, fungerer og kører perfekt

Stillingsbeskrivelse:
Dine opgaver bliver at reparere, servicere og vedligeholde maskinparken bestående af mere end 100 enheder af mærkerne New Holland, Vaderstadt, Caterpillar og Kubota.

Maskinparken repareres overvejende på eget værksted, men lejlighedsvis skal du også køre ud.

Ved serviceopgaver ude af huset kører du ud til opgaverne i virksomhedens servicevogn.

Da værkstedet primært benyttes af dig, bliver det dit domæne, som du er ansvarlig for. Du står for indretningen og sikrer den daglige drift, herunder bestilling af reservedele samt naturligvis den løbende oprydning ude og inde.

Med reference til virksomhedens direktør får du en stilling, som er meget selvstændig og med mange frihedsgrader, idet du i høj grad selv styrer din tid.

Du forventes at stå til rådighed, når det brænder på i vinterperioden, hvor du skal være indstillet på at have travlt, specielt i perioden fra oktober til april, som er højsæson for saltning og snerydning. Til gengæld vil du få mere ”frihed” om sommeren.

Andet forefaldende arbejde kan forekomme.

Du tilbydes:
At blive en del af en mindre organisation, hvor alle er meget engagerede. Der er korte beslutningsprocesser og frihed under ansvar. En meget selvstændig stilling med mange forskelligartede opgaver, hvor du selv får mulighed for at sætte dit eget præg.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring

Egenskaber:
Vi søger en teknisk ”tusindkunstner”, der både kan skifte et forhjul, reparere eller skifte en gearkasse, og fejlfinde på styresystemer selvstændigt.

Du er selvmotiverende, pligtopfyldende og ansvarsbevidst person, der både er i stand til at arbejde meget selvstændigt og er god til at strukturere og planlægge din tid optimalt. Du er initiativtagende og god til at holde fokus på opgaven.

Du er serviceminded og sætter en ære i at løse dine opgaver hurtigt og i høj kvalitet.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring fra lignende stilling. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at reparere udstyr af mærkerne New Holland, Vaderstadt, Caterpillar eller Kubota.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. entreprenørmaskinmekaniker eller lastvognsmekaniker.

Sprogkundskaber / IT:
Du er god til dansk og kan begå dig på engelsk og er vant til at bruge en PC.

Virksomhedsbeskrivelse:
FMT A/S er en velkonsolideret virksomhed, som er specialist i vintervedligeholdelse, gartneropgaver, anlæg, naturgenopretning og long reach. Du bliver en del af en mindre, men meget motiveret, gruppe af medarbejdere, der sidder med hver sit ansvarsområde, men som også gerne løfter i flok.

Arbejdssted:
Nordsjælland

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Værkstedsansvarlig/157822

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.