SENIOR PROCES- OG DESIGNINGENIØR der ønsker at være med til at skabe fremtidens innovative løsninger inden for bæredygtig vand- og spildevandsbehandling

Du kommer til at stå for design, levering og commessionering af løsninger inden for vand- og spildevandsbehandling til industrier over hele verden

Ønsker du at være en del af en succesrig virksomhed på en spændende vækstrejse bygget på et solidt erfaringsgrundlag og bred viden inden for miljøkemi og teknologi, så er muligheden lige her.

Som proces- og designingeniør i Engineered Solutions Business Unit’en kommer du til at arbejde med engineering af innovative, effektive og bæredygtige løsninger til rensning af vand og spildevand hos virksomheder Worldwide. I første omgang med fokus på virksomheder inden for landbaseret fiskeopdræt.

I tæt samarbejde med den øvrige stab af dygtige ingeniører vil du sikre dig, at de konstruerede processystemer lever op til gældende kvalitets- og sikkerhedsstandarder, samt at de opfylder kundernes krav for at sikre, at deres anlæg kan opnå den forventede ydeevne.

Med din stærke tekniske profil vil du tage del i at udtænke visionære løsninger, hvor et sæt af komponenter samles til funktionelle fysiske systemløsninger. Når du har været med til at identificere den rette løsning, vil du deltage i projektarbejdet herunder udarbejdelse af proces flowdiagrammer, design og dimensionering, anlægsspecifikationer og verifikation af tekniske input, træffe tekniske beslutninger, leverandørvalg og indkøb, funktionsbeskrivelser, dokumentation, test og idriftsættelse hos kunden.

Du kan forvente, at der vil være ca. 25-30 rejsedage p.a. både i forbindelse med designfasen, hvor løsninger og muligheder diskuteres, og i den afsluttende fase, hvor du er garant for at supportere en succesfuld idriftsættelse af anlægget.

Du tilbydes:

Du bliver en del af en meget agil og entreprenant virksomhed, hvor du vil få god mulighed for at byde ind og blive hørt.

Der er højt til loftet og både gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Arbejdssted:

Birkerød

Løn:

Du får en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:

Virksomhedens miljø er tempofyldt med flere opgaver, der skal håndteres samtidigt, hvilket kræver, at du arbejder struktureret og kan prioritere.

Du er en meget omhyggelig person, der arbejder systematisk, og som er i stand til både at kunne se de overordnede mål og fokusere på detaljen.

Du er proaktiv, forandringsparat og god til at analysere og finde løsninger til kunderne.

Derudover er du god til både at fungere som en del af et team og til at arbejde meget selvstændigt med opmærksomhed på målet.

Erhvervserfaring:

Du forventes at have erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med design af processer og gerne inden for vand- og/eller spildevandsbehandling.

Uddannelser:

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som procesingeniør, kemiingeniør, miljøingeniør eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:

Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau, og er en erfaren bruger af MS Office pakken.

Erfaring med AutoCAD eller lignende værktøjer er en fordel, men ikke et krav.


Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

Alumichem A/S er den førende nordiske producent af funktionelle aluminater, miljøkemi og anlæg til behandling af vand og spildevand. Virksomheden beskæftiger sig med vandrensning inden for drikke- og spildevand, fiskeopdræt, mineindustri, procesindustri samt miljøvenlige processer inden for malingsindustrien.

Alumichem har ligeledes stor succes med fremstilling af specialkemikalier til bilbatteribranchen og miljøvenlige støvbindingsmidler.

Med mere end 40 års erfaring i branchen og et etableret og bredt internationalt netværk af vidensstærke medarbejdere og samarbejdspartnere bygger Alumichems virke på solid ekspertise inden for vandbehandlingskemi, teknologi og rådgivning.

Virksomhedens mission er at bidrage til et renere og sundere miljø ved at levere innovative, effektive og bæredygtige løsninger, der forbedrer vand- og luftkvaliteten ved bl.a. at indgå i tætte partnerskaber med globale kunder og leverandører.

I dag har virksomheden afdelinger i Danmark, Canada, Belgien og Ghana og produktion på virksomhedens egen fabrik i Kalundborg.

Alumichem har igangsat en ambitiøs vækstplan, der forventes at gøre virksomheden til en førende spiller inden for sit felt i løbet af en kort årrække.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Generelt:

Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

SENIOR PROCES- OG DESIGNINGENIØR/145822

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.


Følg os på LinkedIn

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.

Links

Vis flere stillinger