Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

ENERGIRÅDGIVER/ENERGISYNSKONSULENT der både kommer til at udføre energisyn samt rådgive virksomheder om energibesparelser

Som energirådgiver og certificeret energisynskonsulent får du ansvaret for egne projekter fra start til slut

Stillingsbeskrivelse:
Ønsker du selv at planlægge din arbejdsdag, og brænder du for at være med til at gøre en forskel ved at generere energieffektivisering i form af energi- og CO2-besparelser i samarbejde med dine kunder, så er muligheden her.

Du bliver en del af afdelingen Professionelt Salg og Rådgivning, der er opdelt i 4 teams, hvor du indgår i Energirådgiverteamet, der er et dedikeret team, som rådgiver industrielle og offentlige kunder omkring energieffektivisering.

Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor du både kommer til at arbejde med energisyn og med energirådgivning hos industrielle og offentlige kunder beliggende i Jylland og på Fyn. Da du arbejder med udgangspunkt i din hjemmearbejdsplads og/eller fra kontorerne i Silkeborg og Odense, forventes du at have bopæl i Jylland eller på Fyn.

Du rådgiver både omkring energieffektivisering samt omlægning af energiforbrug, med fokus på udfasning af fossile brændsler. Du står for udarbejdelse af energianalyser med opstilling af "bygningens energiforbrug" (el, varme, kunde, ventilation m.m.) og beregner tekniske og økonomiske forslag til energieffektivisering, energiomlægning og energistyring med forslag til dispositionsplaner. Du videreformidler rapporterne til kunden og står for den efterfølgende opfølgning og projektledelse.

Ansvaret for projekterne fra den tidlige analysefase til den endelige aflevering ligger hos dig. Foruden analysefasen står du også for projektet efterfølgende, og har ansvaret for både planlægning, udbud, organisering, styring og aflevering af energiprojektet.

Du deltager aktivt i den løbende udvikling og optimering af leveranceprogrammet indenfor rådgivning sammen med kollegaer på kontoret.

Du tilbydes:
Et alsidigt og spændende job med mange personlige og faglige udfordringer i et til tider hektisk miljø. Du får meget fleksible arbejdstider, da du helt selv planlægger din tid.

Desuden tager Andel sig godt af sine medarbejdere og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du deltager derfor både i introkurser og får relevant videreuddannelse. Herudover får du en attraktiv lønpakke, forsikringsordning, fleksible arbejdstider, betalt mobiltelefon og internetadgang samt mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads.

Løn:
Du får en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer med bl.a. pension, gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring samt mange andre personalegoder.

Egenskaber:
Du arbejder selvstændigt og struktureret og er en god kommunikator, der er god til at skabe relationer.

Du er åben og udadvendt og tager ansvar for både egne og afdelingens mål.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring med projektledelse og praktisk erfaring med gennemførelse af energieffektivisering og energibesparende foranstaltninger i erhvervsvirksomheder. Du forventes at have erfaring med procesanlæg, energiledelse dvs. kortlægning, måling, audit og opfølgning og med optimering af varmecentraler med fokus på afkøling, bygherrerådgivning, udbud m.v.

Uddannelser:
Du er registreret energisynskonsulent på minimum niveau A og gerne på niveau B og har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk og kan begå dig på engelsk og er vant til at arbejde med IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Andel er Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern. Virksomheden er også et andelsselskab og en koncern med datterselskaber.

Andel er sat i verden for at skabe værdi for deres kunder og andelshavere og skaber velfærd og vækst regionalt og i samfundet med vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger. Andel skaber energi til at leve livet og kombinerer formål, faglighed og fællesskab

Andel går til markedet i eget navn og gennem datterselskaber i forskellige segmenter inden for energisektoren – herunder Cerius og Radius elnet, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE. Andel er ejet af ca. 400.000 sjællandske andelshavere og har 2,8 millioner kundeforhold fordelt over hele landet. Andel beskæftiger ca. 1700 kolleger og har hovedsæde i Svinninge samt primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Andel er en arbejdsplads i transition – og til trods for store tanker og et blik, der er fast rettet mod den grønne omstilling, så er man helt nede på jorden. For energi er ikke blot noget, virksomheden producerer. Du vil derfor hurtigt mærke et stort engagement og den helt særlige energi, der driver virksomhedens medarbejdere på tværs af alle faggrupper og selskaber.

Desuden tager Andel sig godt af sine medarbejdere og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du deltager derfor både i introkurser og får relevant videreuddannelse. Herudover får du en attraktiv lønpakke, forsikringsordning, fleksible arbejdstider, betalt mobiltelefon og internetadgang samt mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads.

Arbejdssted:
Jylland/Fyn

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Energirådgivere/132621

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.