REGNSKABSMEDARBEJDER

Til international fond

Du får en unik mulighed for at være med til at bidrage til blandt andet den grønne omstilling, da du bliver en del af en international investeringsfond, hvis overordnede formål er at bidrage til grøn omstilling, økonomisk og social udvikling i investeringslandene samt understøtte realiseringen af FNs verdensmål.

Du indgår i et velfungerende regnskabsteam bestående af 6 dedikerede personer, der sidder med hver sit ansvarsområde, men som er gode til at hjælpe hinanden.

Dit primære ansvarsområde bliver rejseafregninger, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være:

• Kontrol og gennemgang af rejseregnskaber og rejseudlæg
• Kreditkortbetalinger
• Administration af evt. forskudsbetalinger samt returbetalinger
• Afstemning af bl.a. flykonto hos rejsebureau, rejserefusion og mellemregningskonti m.fl.

Du vil endvidere blive ansvarlig for at gennemføre onboarding sessioner for nye medarbejdere med fokus på rejseregnskaber.

Du vil også komme til at arbejde meget med kreditor- og finansbogholderi, herunder i tæt samarbejde med den kollega, som har det primære ansvar for dette område. Disse og andre opgaver kan blandt andet være følgende:

• Kontering og bogføring af finansbilag, samt kontrol og opfølgning på bogføring, herunder kontakt til IFU’s regionalkontorer
• Behandling af indkomne fakturaer, herunder betaling af godkendte fakturaer m.m. via Danske Bank Direct
• Håndtering af moms og lønsumsafgift
• Fakturering af eksterne udlæg
• Backup ved udenlandske betalinger til IFU’s investeringsprojekter via Danske Bank Direct
• Evt. support til regnskabschef ved regnskabsrapportering, herunder måneds- og kvartalsrapportering
• Udarbejdelse af dokumentation til brug for revisor

I afdelingen tilstræbes rotation for at sikre fleksibilitet i samarbejdet mellem dig og dine nærmeste kollegaer. Herved opnås både den nødvendige viden og indsigt i de forskellige arbejdsopgaver i afdelingen, og det sikres, at opgaverne bliver håndteret både i dagligdagen og i ferieperioder.

I det daglige refererer du til regnskabschefen.

Stillingen er meget international med en bred kontaktflade både internt i organisationen samt til dine kollegaer på IFU’s regionale kontorer.

Du tilbydes:

Et afvekslende job med mange forskelligartede opgaver i et spændende og internationalt miljø med dedikerede kollegaer.

IFU er beliggende centralt i København tæt på offentlige transportmidler.

Arbejdssted:

København K.

Løn:

Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring.

Egenskaber:

Du er en struktureret, detaljeorienteret og omhyggelig person, der er skarp på tal og god til at planlægge din arbejdsdag og prioritere dine opgaver.

Samtidig er du fleksibel, hjælpsom og trives både med at arbejde meget selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver og arbejde som en del af et team.

Du er udadvendt og serviceminded overfor alle samarbejdspartnere.


Erhvervserfaring:

Det vil selvfølgelig være en fordel, hvis du har erfaring med rejseafregninger, men også at du har været en del af en regnskabsafdeling, hvor du har arbejdet både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre.

Uddannelser:

Du har gerne en relevant uddannelse på merkonom- eller erhvervsakademiuddannelsesniveau, men det vigtigste er i sidste ende, at du har demonstreret, at du er dygtig til at løse de opgaver, som vi her har beskrevet.

Sprogkundskaber / IT:

Du taler og skriver dansk på et højt niveau, og er stand til at kommunikere på engelsk i både skrift og tale. Du er vant til at arbejde med IT, er en erfaren bruger af MS Office pakken, og er god til Excel.

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med Microsoft Dynamics NAV Classic og/eller har kendskab til Acubiz eller lignende rejseafregningssystemer
.

Søg stillingen

Indsend din ansøgning via hjemmesiden ved at klikke på knappen nedenfor

IFU, Investeringsfonden for Udviklingslande, er en selvejende statslig fond, som bidrager til grønne, ligeværdige og inkluderende samfund og fremmer FNs verdensmål.

IFU tilbyder risikovillig kapital til virksomheder i udviklingslande i Afrika, Asien, Latinamerika og dele af Europa. Investeringerne foretages på kommercielle vilkår i form af aktiekapital, lån og garantier, og IFU har siden sin oprettelse i 1967 investeret mere end 25 milliarder kroner i 1.300 virksomheder i over 100 udviklingslande og vækstmarkeder.

IFU er en vidensbaseret international organisation, hvor medarbejderne spænder over 20 forskellige nationaliteter. Der er i dag knap 100 fuldtidsansatte tilknyttet, og knap 1/5 del af organisationen arbejder på regionalkontorer rundt i verden.

En kernekompetence hos IFU, som er nødvendig for at IFU kan nå sine mål, er evnen til at kombinere viden og færdigheder på tværs af funktioner, mennesker, grænser og kulturer.
Det betyder, at udsynet er internationalt, og at man løbende udvikler organisationen til fortsat at levere på et højt professionelt niveau.

Læs evt. mere på www.ifu.dk.

Ønsker du at høre mere om virksomheden og stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43 43 40 60.

Generelt:

Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Regnskabsmedarbejder/117223

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.


Følg os på LinkedIn

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.

Links

Vis flere stillinger