KEY ACCOUNT MANAGER - facadeløsninger (besat)

Du får ansvaret for salg af projekter til entreprenører, bygherrer, rådgivere og arkitekter

Du kommer til at arbejde meget selvstændigt i denne udadvendte stilling, hvor du får ansvaret for at vedligeholde og udbygge relationerne til udvalgte kunder, som du passer og plejer samtidig med, at du også opdyrker nye kundeemner.

Du arbejder både meget strategisk og operationelt, idet du står for hele salgsprocessen lige fra analyse- og tilbudsfasen til beregning, kontraktforhandling og indgåelse af aftale.

I hele processen vil du have god mulighed for at trække på faglig viden og få sparring med både dygtige kollegaer og salgschefen. Sidstnævnte refererer du til i det daglige.

Da der i høj grad er tale om relationsskabende salg med henblik på gensalg, vil det være naturligt også at følge med i udførelsesfasen. Du er således garant for en god proces og dermed en tilfreds kunde, der gerne kommer igen.

Virksomheden er nordens største leverandør af facadeløsninger, hvorfor du vil have god mulighed for at byde ind på et bredt spekter af projekter.

Din primære opgave bliver at følge markedet, behandle forespørgsler og ikke mindst at gå ud til både eksisterende og nye kunder og udbrede kendskabet til virksomhedens løsninger. Efterfølgende dyrker og videreudvikler du naturligvis de gode relationer til dine egne kunder.

Kunderne, som typisk er entreprenører, bygherrer, rådgivere og arkitekter kræver en rimelig stor viden og service fra dig som leverandør.

I din dialog med kunden forventes det, at du fungerer som en slags produktspecialist, der både er i stand til at tale løsninger og tænke visionært og sparre med kunderne omkring løsninger og muligheder.

Du er i stand til relativt hurtigt at erhverve dig en grundig og bred produktviden samtidig med, at du formår at gøre en forskel ved at være initiativrig og proaktiv og se mulighederne, når de dukker op.

Du deltager gerne i kundearrangementer og gå-hjem-møder og trives i det hele taget med at være ude hos kunderne og pleje dit netværk.

Du får en meget udadvendt stilling, som du i høj grad selv kan være med til at præge både nu og på den lange bane.

Du tilbydes:

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, som er i rivende udvikling, hvor kulturen er åben og uformel, og hvor der er gode muligheder for at byde ind med ideer og forslag til initiativer.

Arbejdssted:

Storkøbenhavn/Sjælland

Løn:

Du får en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:

Du er en dedikeret og salgsorienteret person, der er dygtig til at opbygge relationer og vedligeholde dem.

Du har forretningsforståelse, er resultatsøgende og selvmotiverende og forstår derfor at arbejde målrettet og fokuseret. Samtidig besidder du en god portion empati og er derfor i stand til at tale med mange forskellige typer mennesker.

Du er positiv og ambitiøs og vant til at arbejde og tænke selvstændigt, men du forstår og værdsætter også den gode sparring med dine øvrige kollegaer i organisationen.

Du er en person, som ikke kun jagter de umiddelbare resultater, men som også forstår værdien af det lange seje træk.

Erhvervserfaring:

Det forventes, at du har relevant erfaring - gerne med projektsalg fra lignende stillinger, hvor du har haft ansvaret for salget af projekter til en eller flere af aktørerne i din målgruppe (entreprenører, bygherrer, rådgivere og arkitekter).

Uddannelser:

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:

Du behersker engelsk og dansk i skrift og tale, og det forventes, at du er en erfaren bruger af IT og har en god tegningsforståelse.

Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

HSHansen a/s er en del af den familieejede HansenGroup, som i dag er Nordeuropeas førende uafhængige facedeentreprenør med mere end 500 medarbejdere.

I Danmark er HSHansen a/s den alufacadeentreprenør med den bredeste lokalrepræsentation med projektorganisationer Esbjerg, Lem, Viborg, Århus og København.

Virksomheden udfører opgaver i total-, hoved-, stor-, eller fagentrepriser i alle størrelser, fra et enkelt vindue til de største og mest komplicerede facadeløsninger.

HSHansen a/s har et stort udbud af løsninger, der er tilpasset individuelt design, funktion og økonomi.

Med egne produktionsfaciliteter i Lem, der er blandt landets mest avancerede, har virksomheden både den nødvendige kapacitet og de særlige kompetencer, der er nødvendige for udvikling af nye energirigtige løsninger.

Virksomheden har stor erfaring i energibevaring, passiv solvarme, naturlig ventilation, støjdæmpende facader og dobbeltfacader.

HSHansen a/s har også udviklet eget profilsystem i aluminium og kan derfor tilbyde produkter med unik tilpasning til det enkelte design eller projekt.

Kunderne spænder bredt, lige fra den private, der skal have udført et enkelt vindue, til de professionelle bygherrer i den offentlige og private sektor.

HSHansen a/s mål er aktivt at medvirke til en samarbejdsform, der optimerer kundens muligheder for valg af design, funktion og økonomi.

Ambitionen er, at man så tidligt som muligt kommer med i byggeriets tilblivelsesfase.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Generelt:

Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Key Account Manager/114522

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.


Følg os på LinkedIn

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.

Links

Vis flere stillinger