Når vi skal hjælpe en virksomhed med at rekruttere en ny medarbejder, fungerer vi som din sparringspartner igennem hele rekrutteringsprocessen. Vi tøver ikke med at bidrage med løsninger og ideer baseret på vores mangeårige viden og erfaring inden for rekruttering af medarbejdere. Vi oplever, at vores kunder ser muligheder og løsninger i et bredere perspektiv, når de har samarbejdet med os, og således bliver mere åbne overfor forskellige typer profiler til en given stilling. Hos Profilpartners taler vi aldrig kunden efter munden, men går ind for en åben og ærlig dialog, hvor vi gerne bidrager og siger vores mening.

Når vi står over for en rekrutteringsopgave, hvor vi skal finde en ny medarbejder enten via annoncering eller via headhunting af en ny medarbejder, er løbende information til både dig som kunde og til kandidaterne, vi er i dialog med omkring stillingen, noget vi prioriterer meget højt.

Løbende information til både kunde og kandidat er vigtigt!

  • Vi giver vores kunder en status på rekrutteringsforløbet mindst én gang om ugen, ligesom vi har stor fokus på at informere kandidaterne løbende
  • Ansøgere, som har været til interview og test hos Profilpartners, får altid personlig feedback, så snart vi ved, om man er valgt fra eller til en videre præsentation hos vores kunde.
  • Vi mener, at det er arbejdsgiver selv, der bør overbringe den positive nyhed til en kandidat, der skal tilbydes et nyt job. Det er vores erfaring, at det giver en god og positiv start på det fremtidige ansættelsesforhold.
  • Vi er altid glade for feedback fra vores kunder, og vi evaluerer derfor rekrutteringsforløbet, hver gang en rekrutteringsproces er afsluttet.
  • Vi følger op på vores løsninger både efter 2, 3 og 5 måneders ansættelse

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder specifikt med headhunting-/searchprocessen og rekrutterings-/selektionsprocessen.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også  læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.