100% tilfredshedsgaranti på Profilpartners' rekrutteringsløsninger

Hos Profilpartners arbejder vi efter no-cure-no-pay princippet, både når vi rekrutterer medarbejdere  til vores kunder via udvælgelse, eller når vi går ud og headhunter den nye medarbejder til vores kunde. Samarbejdet med Profilpartners er derfor helt uforpligtende både ved udvælgelse og headhunting, og du betaler først rekrutteringshonoraret til Profilpartners, når personalerekrutteringen har fundet sted.

Vi laver tre opfølgninger på den ansatte kandidat, hvilket giver kvalitet i ansættelsen både for virksomheden og for medarbejderen. Vi er derfor en rekrutteringsvirksomhed, som giver 100% tilfredshedsgaranti på vores rekrutteringsløsninger, og har gennem de sidste mange år levet godt af eksisterende kunder, der har anbefalet os til andre virksomheder.

 

Vi gør, hvad vi siger – og vi lover ikke mere, end vi kan holde

Hos os får du en ærlig, direkte og kontant rådgivning og vejledning, når vi skal hjælpe med at rekruttere og/eller headhunte personale til din virksomhed. Vi sætter en ære i at kunne byde ind med vores mangeårige erfaring inden for rekruttering og headhunting af personale både i opstartsfasen og undervejs i rekrutteringsprocessen.

Både når vi finder medarbejderen via decideret headhunting (Search), og når vi foretager en almindelig udvælgelse (Selection), ser vi det som en selvfølge, at vi først får vores rekrutteringshonorar, når den nye medarbejder er fundet. Vores arbejde inden for rekruttering og headhunting er hele vejen igennem målrettet, seriøst og effektivt.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Profilpartners på mail eller på tlf. 43 43 40 60 for en uforpligtende dialog omkring rekruttering af medarbejdere, headhunting af specialister og ledere eller for en snak omkring vores løsninger inden for personalerekruttering og headhunting generelt.

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.