Profilpartners er et velrenommeret rekrutteringsbureau med hovedkontor i Birkerød, og med mødefaciliteter over hele Danmark. Her mødes vi med kandidater, som vi interviewer og tester i relation til vores arbejde med at finde det helt rigtige match til en ledig stilling. Vi er et rekrutteringsbureau, der målrettet går efter at finde de helt rigtige medarbejdere, der passer bedste muligt til virksomheden, vi arbejder for, og til den ledige stilling, vi skal besætte. Kravene til den nye medarbejder udarbejder vi i samarbejde med virksomheden, vi rekrutterer for. Efterfølgende arbejder vi målrettet for at få de mest dygtige og passionerede kandidater i spil til stillingen.

Vi rekrutterer medarbejdere til både danske og internationale virksomheder, og har stor knowhow indenfor mange forskellige brancher og stillingskategorier. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi hjælper virksomheder og kandidater over hele Danmark med at finde det helt rette match både set fra arbejdsgivers og arbejdstagers synsvinkel.

 

Virksomheder

For virksomheder på Sjælland og i resten af Danmark tilbyder vi hjælp til rekruttering af nye medarbejdere både til specialist og ledelsesstillinger. Vi finder de rette medarbejdere gennem headhunting, hvor vi kontakter de bedst egnede emner. Profilpartners søger altid bredt i vores netværk, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at finde de rigtige medarbejdere til de ledige stillinger. Vi sparrer med vores kunder for at finde frem til hvilken baggrund og personlighedstype, der er brug for, for at kunne bestride en given stilling bedst muligt. Diverse test og analyser indgår som en naturlig del af rekrutteringsprocessen.

 

Headhunting

For at finde de bedste kandidater til vores kunder, går vi ud og headhunter den helt rette medarbejder til de ledige stillinger, vi arbejder med. Hos Profilpartners er headhunting en 4-trins process. Vi starter med at afholde et opstartsmøde, hvor vi definerer arbejdsopgaver og kravene til den kommende medarbejder. På baggrund af arbejdsopgaver og en snak om krav til personlighedstræk, uddannelse og erfaring, har vi et god udgangspunkt på at starte headhuntingsprocessen op.

Vi byder ind med snart 25 års erfaring indenfor headhunting og rekruttering af medarbejder og er ofte i dialog med flere kernepersoner i virksomheden, for at få det bedste fundament for en succesfuld rekruttering. På baggrund af møderne udarbejder vi et stillingsopslag, som godkendes af virksomheden inden, stillingsopslaget publiceres. Næste skridt er selve søgeprocessen, hvor vi har god nytte af vores omfattende netværk, som er baseret på vores mange års anciennitet på rekrutteringsmarkedet. Vi afholder samtaler og tester alle interessante kandidater, som vi kan få i dialog. Herefter bliver kun de bedst egnede kandidater præsenteret for virksomheden.

Tredje skridt er afslutningen, hvor vi sørger for at runde rekrutteringsforløbet af med alle implicerede parter. Vi giver en personlig tilbagemelding til de kandidater, som ikke kom videre i forløbet, og kontakter altid dig som kunde for at høre, om du har været tilfreds med rekrutteringen. Sidste skridt er opfølgningen, når den nye medarbejder er startet. Vi sørger efterfølgende for at holde kontakt med både virksomhed og medarbejder med jævne mellemrum for at sikre, at rekrutteringsløsningen bliver god – også på sigt.

Du kan læse meget mere om headhunting her.

 

Rekruttering

Vi arbejder også med almindelige rekrutteringsopgaver på Sjælland og over resten af landet.  Det kan være, at du søger medarbejdere til lager, administration eller andre stillinger, hvor det ikke er nødvendigt med headhunting. Når vi står for rekruttering af en medarbejder, er vi proaktive og meget dedikeret, og giver aldrig op, før vi har fundet den helt rette rekrutteringsløsning til vores kunde. Du kan læse meget mere om rekruttering af en ny medarbejder her.

 

Tests og analyser

Hos Profilpartners indgår personlighedstest i alle vores rekrutteringsopgaver. Ligesom vi også kan stå for test og interview, hvis du selv har fundet en kandidat til et ledigt job. Vi har flere forskellige personlighedstest, som på hver deres måde, bruges som supplement til samtalen, vi har haft med kandidaten. Personlighedstest bruges som supplement til rekrutteringen, så man bedre kan afdække, om en potentiel ny medarbejder passer ind i virksomhedens dynamik, arbejdsstil og personalesammensætning. Læs mere om personlighedstest og analyser af medarbejdere på Sjælland her.

 

Emnebankskandidater

Profilpartners har en meget omfattende karrieredatabase, hvor kandidater kan tilmelde sig, hvis de er på jagt efter nye jobmæssige udfordringer. Det er gratis at få formidlet emner fra vores karrieredatabase både til fase stillinger og til vikariater. Læs mere om disse nedenfor.

 

Karrieredatabase

Vi bruger vores karrieredatabase til at finde egnede kandidater til arbejdspladser i hovedstadsområdet, Roskilde, Køge og over resten af landet. Her er det muligt for dig at lægge dit CV ind, så vi allerede har dig ved hånden hvis vi får en stilling ind, der eventuelt kunne være relevant for dig. Det er helt gratis at lægge sine data i Profilpartners karrieredatabase, som vores rekrutteringskonsulenter altid kigger i, når de skal besætte en ledig stilling.

 

Vikariater og Interim Management

Interim Management er også et område, vi arbejder indenfor. Vi hjælper gerne med at finde det rigtige match til jeres virksomhed, hvis man mangler en tungere profil til en ledige stilling i en kortere eller længere periode. Vi dækker hele spektret indenfor Interim Management, og har egnede kandidater indenfor både ledelse, Supply Chain Management, salg og marketing samt økonomi & regnskab m.v.. Find yderligere information om Interim Management og vikariater her.

 

Om Profilpartners

Profilpartners er et velrenommeret rekrutteringsbureau, der kan hjælpe virksomheder med at med at finde nye medarbejdere over hele Sjælland, bl.a. Nordsjælland, København, Næstved, Køge, Roskilde og over resten af Danmark. På vores hjemmeside kan du kontakte os, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din næste nye medarbejder.