Når vi skal ud og rekruttere en teknisk medarbejder, en koordinator, lagermedarbejder eller lignende profil for en virksomhed, er der tale om en almindelig rekrutteringsopgave og ikke en Search.

Ved en almindelig rekrutteringsopgave evaluerer vi naturligvis de ansøgere, som selv henvender sig på stillingsopslaget. Vi arbejder målrettet og søger altid i vores egen karrieredatabase med mange tusinde relevante kandidater og i det nærmeste netværk.

I dag kommer ansøgerne ikke af sig selv, det kræver en stor indsats at tiltrække de rette kandidater. Vi er derfor altid proaktive og har fokus på rekrutteringsopgaven fra A til Z og går gerne ud og "prikker” i vores nære netværk til de emner, som vi finder interessante for den ledige stilling. Det kræver et godt netværk og meget arbejde at finde den helt rette medarbejder til en virksomhed. I et samarbejde med Profilpartners vil du opleve en effektiv personalerekruttering af høj kvalitet til en fair pris frem for en billig rekruttering, som alligevel ikke holder på den lange bane.

Rekruttering af en ny medarbejder kræver både masser af tid, gode menneskekundskaber og vedholdenhed, hvis man skal opnå en succesfuld rekrutteringsproces. De erfarne HR-konsulenter og headhuntere hos Profilpartners har det, der skal til for at gennemføre en god og effektiv rekrutteringsløsning, der også holder på sigt. For at sikre at vi altid leverer den optimale rekrutteringsløsning, er der altid en leder eller kollega inde over rekrutteringskonsulenternes arbejde. Vi sørger for at sikre kvalitet i rekrutteringsprocessen fra start til slut.

Profilpartners har mange faste kunder, der vælger at outsource rekrutteringen af deres nye medarbejdere til Profilpartners. Vi er et rekrutteringsbureau med høj anciennitet på markedet for rekrutteringsvirksomheder og er kendt for at levere nogle gode solide rekrutteringsløsninger til vores kunder. 

Vi har ingen sælgere ansat, men lever udelukkende af vores gode rekrutteringsløsninger, der bevirker, at kunderne bliver og løbende henviser nye rekrutteringskunder til os.

Effektiv rekruttering af medarbejdere med Profilpartners

Når en virksomhed først har prøvet at få rekrutteret en medarbejder gennem Profilpartners, bliver vi oftest den foretrukne samarbejdspartner, når det gælder personalerekruttering til forskellige jobs. Profilpartners arbejder kontinuerligt med at finde medarbejdere til mange forskellige typer af stillinger til mange virksomheder. Vi rekrutterer på alle niveauer lige fra rekruttering af ledere og direktører til rekruttering af tekniske chefer, rekruttering af økonomichefer og regnskabsmedarbejdere og bogholdere til rekruttering af teknikere, serviceteknikere, sælgere, tekniske sælgere, konstruktører, ingeniører, Key Account Managers og mange flere.

Se evt. et udpluk af nogle af de stillinger, vi arbejder med lige nu på vores hjemmeside her.

Profilpartners' rekrutteringskonsulenter har erfaring fra mange brancher

Vi rekrutterer medarbejdere til mange forskellige specialiserede stillinger og på alle niveauer inden for tæt på alle brancher, dog med overvægt af kunder inden for den Tekniske Branche, Bygge & Anlæg, Life Science, Fremstillingsindustrien og Servicesektoren. Vores stab af HR-konsulenter og headhuntere har mange års erfaring med rekruttering af medarbejdere til forskellige brancher.

En solid rekrutteringsproces

Når vi mødes med en virksomhed om ansættelse af en ny medarbejder, har vi en dialog om virksomheden generelt og dine krav til den nye medarbejder specielt. Vi har en tæt dialog om den nye medarbejders faglige og personlige kompetencer. I den forbindelse fungerer Profilpartners´ konsulenter ofte både som sparringspartnere og rådgivere for dig som rekrutteringskunde gennem hele processen.

Som rekrutteringsfirma har vi et bredt erfaringsgrundlag baseret på mere end snart 25 års anciennitet inden for rekruttering af det rette personale. Vi bidrager altid med nye tanker og ideer til organisationen, medarbejderteamet og naturligvis om stillingen. Efter opstartsmødet får du en rekrutteringsaftale, og på baggrund af vores dialog på mødet udarbejder vi et stillingsopslag, som godkendes af dig, inden vi går i gang med personalerekrutteringen for at finde den helt rigtige ansøger.  

Når rekrutteringsprocessen er sat i gang, arbejder Profilpartners´ konsulenter ihærdigt og vedholdent med at finde de bedste kandidater til den ledige stilling.  

Vi rekrutterer medarbejdere til virksomheder i hele Danmark

Profilpartners er et professionelt rekrutteringsbureau med mange års anciennitet inden for rekruttering af medarbejdere i hele Danmark. Vi har firmadomicil i Birkerød, 20 km nord for København, og rekrutterer medarbejdere til kunder på hele Sjælland, både i Storkøbenhavn, Hovedstadsområdet og i Syd- og Nordsjælland.

Vi hjælper lige så gerne vores fynske og jyske kunder med rekruttering af medarbejdere i Midtjylland, Nordjylland og Sønderjylland og på Fyn.

Vi har adgang til mødelokaler lokalt, når vi rekrutterer medarbejdere i Århus, Aalborg, Randers, Odense, Roskilde, Næstved og Slagelse. 

Vi har kontorer og mødefaciliteter centralt beliggende i hele landet, hvorfra vi hjælper med at rekruttere de rigtige medarbejdere til ledige stillinger. 

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden, også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores kunder.

Kontakt os

Mangler du et rekrutteringsbureau, med mange års dokumenteret erfaring inden for rekruttering af medarbejdere med gode resultater til jeres næste rekruttering, så ring til Profilpartners på telefon +45 43 43 40 60 eller kontakt os herunder i kontaktformularen.

Vi står klar til at hjælpe med rekruttering af en medarbejder - nemt og effektivt!

 

Fejl ved indlæsning af Partial View script (fil: ~/Views/MacroPartials/Contact_Form.cshtml)