KEY ACCOUNT MANAGER (besat)

Du arbejder med udgangspunkt i dit hjemmekontor og planlægger derfor selv din dag

Der er travlt hos SKF, som derfor ønsker at udvide OEM salgsteamet med en ny kollega, som skal være med til at drive det direkte salg til industrikunderne.

Du kommer til at skulle sælge SKF´s brede program indenfor lejer, tætninger, smøresystemer, transmissions- og vedligeholdelsesprodukter.

Du får ansvaret for at vækste eksisterende OEM-kunder samtidig med, at du løbende forventes at kontakte nye potentielle kunder. Du planlægger selv din tid og dine kundebesøg med udgangspunkt fra dit hjemmekontor.

I det daglige arbejder du tæt sammen med dine 4 kollegaer i afdelingen, som også arbejder med salg til OEM-kunder samt med en stor kundeserviceafdeling og afdeling med applikationsingeniører, som støtter dig i det daglige salg.

Du står selv for udarbejdelse af tilbud og forhandling af aftaler med dine kunder, men vil altid have god mulighed for sparring med både egne kollegaer og SKF’s produktcentrer og fabrikker.

Du tilbydes:

At blive en del af en succesfuld virksomhed, som er i rivende udvikling.

SKF, der er førende inden for sit felt, er kendt for sin kvalitet og gode løsninger, og du kommer derfor til at sælge markedets bedste produkter til mange forskellige brancher.


Arbejdssted:

Jylland/Fyn

Løn:

Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer herunder bonusordning, firmabil eller bilordning, hjemmearbejdsplads m.v.

Egenskaber:

Du er en omhyggelig og selvkørende person med et godt drive. Du er selvmotiverende, struktureret og udadvendt med en god teknisk forståelse for, hvor SKF´s produkter kan anvendes i kundernes applikationer og kan efterfølgende transformere din viden til et salg.

Samtidig er du en god teamplayer, der gerne vidensdeler og er medvirkende til at spille dine kollegaer gode.

Erhvervserfaring:

Du har god erfaring fra lignende stilling, hvor du har solgt lignende eller beslægtede produkter til industrien.

Uddannelser:

Du har givetvis en teknisk uddannelse, der understøtter din tekniske viden.

Sprogkundskaber / IT:

Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale og kan du begå dig på tysk, er det en stor fordel.

Det forventes, at du er vant til at arbejde med IT herunder ERP- og CRM-systemer, samt Office-pakken.

Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

SKF's mission er at være den ubestridte leder i lejebranchen. Virksomheden tilbyder løsninger hele vejen rundt om den roterende aksel, herunder lejer, tætninger, smøring og smøresystemer, tilstandsovervågning og vedligehold. SKF er repræsenteret i mere end 130 lande med ca. 42.000 medarbejdere, har ca. 17.000 forhandlere på verdensplan og har i Danmark 36 medarbejdere ansat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Generelt:

Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

KAM/159122

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.


Følg os på LinkedIn

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.

Links

Vis flere stillinger