Rekruttering af medarbejdere på alle niveauer!

Når profilpartners rekrutterer nye medarbejder til en virksomhed, trækker vi naturligvis på vores mange års erfaring inden for rekruttering og headhunting af medarbejdere til virksomheder i Danmark og internationalt. Vi kan bryste os af 25 års erfaring inden for rekrutteringsbranchen, hvor vi har haft stor succes med at headhunte og rekruttere de helt rigtige topledere, medarbejdere og specialister til vores mange meget forskellige kunder.

Der dukker hele tiden nye spiller op i rekrutteringsbranchen. Vi vover at påstå, at vores årelange erfaring med rekruttering af medarbejdere gør os til noget helt særligt, både i forhold til jer som virksomhed – og i forhold til de kandidater, som er i dialog med os i forbindelse med et rekrutteringsforløb.

 

Vores smarte rekrutteringssystem håndterer hele processen.

Da Profilpartners i sin tid så dagens lys, var der ingen rekrutteringssystemer, der underbyggede rekrutteringsprocessen. Vi fik derfor udviklet vores helt eget unikke rekrutteringssystem, som kan håndtere hele rekrutteringsprocessen og dialogen med både kunder og kandidater.

Rekrutteringssystemet håndterer stillingsopslag og ansøgninger, registrerer vores dialog med virksomheder og kandidater, og danner dermed hele grundlaget for en automatiseret og effektiv rekrutteringsproces. I forbindelse med en rekrutteringsopgave registrerer vi alt korrespondance, vi har med både virksomheder og kandidater.

De afholdte interviews er baseret på et formaliseret digital interview skema, som sikrer et struktureret interviews, der efterfølgende genererer et meget omfattende præsentationsmateriale. Denne præsentation af kandidaterne, har virksomhederne altid været meget glad for at modtage på de udvalgte kandidater. Sidst men ikke mindst har vi stor glæde af den gode mulighed for vidensdeling blandt vores rekrutteringskonsulenter og headhuntere.

 

Vores målgruppe var i starten overvejende små og mellemstore virksomheder uden HR afdeling, men er nu også de større virksomheder.

Vi har, som tidligere nævnt, knap 25 års erfaring med rekruttering af medarbejdere. Vores fokusområde var i starten primært de små og mellemstore virksomheder – og i høj grad til ejer-ledede virksomheder, men i dag har vi også mange store virksomheder i vores kundeportefølje.

Søger I som virksomhed at finde en samarbejdspartner til rekruttering af nye medarbejdere, er vi sikre på, at jeres første rekruttering gennem os ikke bliver den sidste. Vi har en meget trofast skar af kunder og, der kommer løbende nye kunder til. Givetvis fordi vores kunder oplever, at vores rekrutterings konsulenter altid er meget dedikeret og meget opsat på at finde den bedste løsning til den ledige stilling, som de har ansvaret for at besætte. Den kvalitet og indsats vi leverer, får simpelthen virksomhederne til at vende tilbage, når de næste gang har behov for at igangsætte en rekruttering, når de har en ledig stilling, der skal besættes.

 

Hvad er rekruttering?

Rekruttering af medarbejdere er for Profilpartners en formaliseret proces, hvor vi systematisk gennemgår de ansøgere, som selv henvender sig, og sideløbende søger vi også i vores omfattende emnebank og netværk. Vi interviewer og personligheds tester de relevante emner, og leverer så et udvalg på 3-5 kandidater til vores kunde, som så foretager den endelige udvælgelse. En for kunden nem og overskuelig rekrutteringsproces, idet man kun skal fortælle os om stillingen og ønsker til den nye medarbejder, så leverer vi kandidater, som passer til det efterspurgte.

 

Hvor lang tid tager en rekruttering?

Der er stor forskel på kompleksiteten i de rekrutteringsopgaver, Profilpartners bliver involveret i. Nogle gange er der tale om meget specialiserede kandidater, som vi skal rekruttere. Så er der ikke længere tale om en rekruttering af en medarbejder. I stedet går opgaven hen og bliver ren headhunting (Search). Ved en almindelig rekruttering tager det fra 1-3 måneder at finde de helt rette kandidater. Taler vi om Search skal man regne med 3-4 måneder før, man har ansat en ny medarbejder.

 

Hvad koster en rekruttering?

Hos Profilpartners har vi ingen faste priser på vores rekrutteringsopgaver, idet der er så stor forskel på kompleksiteten på de rekrutteringer, vi bliver stillet overfor. Vi har altid en åben og ærlig med vores kunder omkring, hvor svært det vil være at finde og tiltrække den helt rette nye medarbejder, og så giver prisen for en rekruttering ofte sig selv. 

 

Det er ikke kun vores kunder men også kandidaterne, som er i fokus hos Profilpartners, når vi står for rekrutteringen.

Som rekrutteringsbureau er vi virksomhedens ansigt udadtil. Dette både forhold til kandidater, vi prikker til i forbindelse med en given rekrutteringsopgave og i forhold til de ansøgere, der selv henvender sig, når de ser stillingsopslaget på Profilpartners hjemmeside eller på et af de øvrige markedsføringskanaler, vi anvender.

Det er vigtigt for os at give alle kandidater en god oplevelse hver gang de er i dialog med Profilpartners. Dette uanset om de ender med at blive tilbudt et job eller, de blot er nogle af de mange emner, vi har i spil på hver rekrutteringsopgave. Er der tale om en rekrutteringsopgave, hvor vi skal finde specialister eller andre profiler, er udbuddet af kandidater vi kan kontakte i forbindelse med opgaven naturligvis mindre, men ofte ved vi på forhånd, hvor vi skal finde de gode hoveder.

Profilpartners rekrutterings konsulenter sætter kandidaten i højsædet og sørger for, at de til enhver tid føler sig godt behandlet og kommer ud med et godt indtryk af virksomheden.

 

Alle kandidater, som er i spil på en ledig stilling, skal behandles pænt!

Søgen efter nyt job kan være en lang og hård proces, hvor kandidaten måske skal håndtere mange afslag – for derpå at tage kampen op igen. Et ordentlig forløb i forhold til rekruttering, gennemgang af ansøgninger og afholdelse af samtaler kan være meget tidskrævende for en virksomhed, som har valgt at klare rekrutteringsopgaven internt specielt, hvis man i forvejen har travlt. I den proces kan f.eks. afslag til ansøgere og lignende godt ende med at blive nedprioriteret hos nogle virksomheder, hvilket er et dårligt signal til kandidaterne, der har håbet på at blive den næste nye medarbejder. Hos Profilpartners tager vi hånd om hele rekrutteringen og, alle hører fra os både virksomhederne, som vi rekrutterer for, som får en up date en gang om ugen, og alle kandidater vi er i dialog med omkring en ledig stilling.

Når man søger et job gennem Profilpartners, vil man umiddelbart efter, at man har sendt sin ansøgning, modtage en mail fra os, så man er sikker på, at den er modtaget.

Er kandidaten gået videre til interview, test og samtale, får man med det samme tilbagemelding på testen, og rekrutteringskonsulenten sørger for at holde kandidaten løbende orienteret om status på stillingen.

Alle ansøgere og kandidater, som har været inviteret til samtale, bliver kontaktet telefonisk og ikke pr. mail.  Som rekrutteringskonsulenter ved vi, hvor vigtigt det er, at man hører fra os, når man har lagt al sin energi i at søge en stilling eller, hvis man er blevet kontaktet af en af vores konsulenter vedrørende en ledig stilling, og har været positiv på at blive en del af ansøgerfeltet.

Vi anser os selv for specialister i rekruttering – og en del af dette at være specialiser indenfor rekruttering er også, at alle implicerede parter, føler sig godt behandlet og har en god oplevelse, når kandidaterne søger job gennem os.

 

Lad Profilpartners tage sig af rekrutteringen af jeres næste nye medarbejder – I vil ikke fortryde det.

Kontakt os på tlf. 43 43 40 60 – så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi arbejder med rekruttering - lige fra afklaring af jeres rekrutterings behov og ønsker til den helt rigtige kandidat, som I kunne ønske at ansætte.

 

 

Kontakt os via kontaktformularen herunder:

Du er velkommen til at kontakte os ved at skrive en email, et brev, en fax eller ringe til os på vores hovednummer. Ønsker du, at vi kontakter dig, bedes du udfylde formularen nedenfor og trykke på knappen “SEND” . Du vil inden længe blive kontaktet.