Profilpartners er vores HR-afdeling

Torben Lange, som er adm. dir. i Xaar3D, bruger ikke mellemlægspapir, når han skal forklare, hvorfor virksomheden bruger Profilpartners:

"For at sige det rimeligt kort, så er de blevet vores HR-afdeling. Når vi har en stilling, som skal besættes, så ser Profilpartners ikke kun på kvalifikationerne til den aktuelle stilling, men også på de andre parametre. Profilpartners har lært at forstå os, mødt kollegerne, fornemmet ånden og kemien, ja de har sat sig grundigt ind i vores firma, og dermed er det helt naturligt at kalde dem for vores forlængede arm, når det gælder HR"

Xaar3D har brugt Profilpartners i et års tid. Før det var der blevet ansat en række lederprofiler, men nu manglede der dygtige specialister.

"For tre år siden var vi fem i firmaet. Nu er vi over 20. Det er indlysende, at det er gået stærkt, og vi har haft behov for at kunne læne os op af en stærk rekrutteringspartner. Jeg så på markedet og mente, Profilpartners havde en spændende og rigtig profil til at være vores samarbejdspartner. Jeg så rigtigt", understreger Torben Lange og tilføjer kontant:

"De startede med at afkode vores firma, og siden er det blevet til en række ansættelser, som jeg ikke kan sætte en finger på".

Profilpartners har i mere end 20 år bl.a. haft fokus på rekruttering af personale til højteknologiske virksomheder og er super glade for at arbejde med disse virksomheder, da det ofte er svære rekrutteringsopgaver, hvor det er et must, at man finder den helt rette medarbejder, der skal være med til at vækste virksomheden. 

Xaar3D, som har udviklet og fremstillet et højteknologiske produkt til 3D print med en banebrydende teknologi, er en af disse virksomheder, og først på året blev Profilpartners bedt om at rekruttere en Logistik- og indkøbskoordinator, en support tekniker, en test & Quality Engineer og en PTA-Ingeniør til dem. Det vil sige, at der skulle findes medarbejdere til fire forskellige afdelinger. Opgaven kom i hus. Xaar3D er fuld ud tilfredse og glade, og lige nu er Profilpartners i fuld gang med at teste og interviewe en ny kandidat, som Xaar3D selv er stødt på.

"Vi bruger Profilpartners helt bredt. Både ved enkeltansættelser og når vi skal have foretaget flere ansættelser på én gang, men også når vi skal have testet en person, vi selv er i kontakt med. Og jo, vi lytter bestemt til Profilpartners. Hvis de vender tommelfingeren nedad, så vejer det tungt i beslutningsprocessen. Det er dem, der er specialister", siger Torben Lange.

Reference: Torben Lange Adm. Dir. Xaar3D, oktober 2020