Profilpartners fik til opgave at skulle headhunte en Projektingeniør for Wago Danmark A/S, som er markedsførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi, og som er blandt de førende udbydere af forbindelsesmateriel og automationssystemer. Virksomheden søgte en ny teknisk ingeniør med viden inden for bygningsautomation, og de besluttede på baggrund af deres indgående kendskab til markedet, at det var en opgave, de hverken havde tid eller ressourcer til at løfte internt og derfor ville lægge ud.  

 
”Vi skulle opgradere vores team inden for bygningsautomation, og det er ganske enkelt et vanskeligt område at finde folk til. Eller i hvert fald folk, der kan leve op til vores standarder. Vi var klar over, at vi havde brug for hjælp fra et rekrutteringsbureau med kendskab til vores branche, og derfor var det helt naturligt at gå til Profilpartners, som vi har samarbejdet med gennem mange år.”

- Carsten Bovin, General Manager, Wago Danmark A/S

Når kunder ikke er et tal i rækken

Hos Profilpartners er faglig sparring, løbende opfølgning og orientering af kunden en vigtig del af rekrutteringsprocessen. Vi sætter en stor ære i at have kendskab til og forståelse for vores kunders branche og industri. Vi er, på den baggrund, specialiseret inden for en række specifikke brancher og industrier, således at vores konsulenter kan udfordre både kunder og kandidater på faglige kompetencer og personlige egenskaber i henhold til stillingen.

Vi håndterer hele rekrutteringsprocessen fra start til slut, men vi har fokus på, at vores kunder skal kunne følge med i processen, således at de altid har indsigt i, hvor langt vi er med rekrutteringen. Vores headhuntere er derfor skolet til, at de skal kontakte kunden for en status minimum én gang om ugen. 

Vi har efterhånden brugt Profilpartners til mange rekrutteringer, fordi de kender vores virksomhed og forstår vores branche. Fra start til slut er der en god dialog, og selvom deres tekniske kendskab gør, at vi har fuld tillid til, at de kører processen selvstændigt uden at involvere os, så skiller de sig ud ved at tage sig tid at være tilgængelige og holde os orienteret løbende. Det sætter jeg stor pris på! Jeg ville ikke bryde mig om bare at være et tal i rækken.

- Carsten Bovin, General Manager, Wago Danmark A/S