Rekrutterer ikke medarbejder uden, Profilpartners kommer på banen!

Per Ibsen var i sin tid direktør for og ejer af Kaleido Technology. Han solgte virksomheden og er i dag Business Angel og spreder talenterne så bredt, at han er administrerende direktør og direktør i 4-5 virksomheder, bestyrelsesmedlem i to og bestyrelsesformand i fem virksomheder.

Per Ibsen startede med at bruge Profilpartners allerede, da han var i Kaleido Technologi. Det er mere end ti år siden. Den gang skulle han ansætte en PA til sig selv og flere projektledere og udviklingsingeniører.

"Vi bruger altid Profilpartners til at finde medarbejdere til flere af de virksomheder, jeg er medejer i, og jeg insisterer på, at det er Profilpartners/Lone Kampler, vi skal samarbejde med. Vi beskæftiger os med start-ups og high-tech, og det er områder, hvor Profilpartners ved ufatteligt meget", forklarer Per Ibsen og fortsætter:

"I starten prøvede jeg selv at finde medarbejdere. Men vi har ansat rigtig mange, og det blev for omfattende. Vi har også prøvet andre underleverandører, men vi er endt hos Profilpartners, og der bliver vi".

Udviklingen sker virkelig hurtigt inden for den tekniske branche, som er Profilpartners’ primære fokusområde, når der headhuntes og rekrutteres specialister og ledere til videnstunge stillinger.

Nye teknologier gør hastigt deres indtog, og det stiller store krav til hurtig vidensopbygning hos medarbejderne. Vi kan tydeligt mærke en tendens til, at det går hurtigere og hurtigere med indførelse af nye begreber og termer. Og på arbejdspladserne bliver der stillet andre krav til ledere og specialister i dag end for bare få år siden.

Hos Profilpartners er vi kendt for at være godt fremme i skoene, og vi melder klart ud, om vi ved noget, eller ikke ved noget om et givent emne. Vi bestræber os altid på at have så stor viden som muligt om en stilling, der skal besættes.

Per Ibsen nævner en helt frisk sag: "Vi skulle bruge en ny medarbejder i UbiqiSense. Der var to forslag. Den ene var meget inde i den software, vi skulle arbejde med. Så valget var egentlig oplagt. Men Profilpartners kom på banen og var særdeles kontant og sagde, at vi skulle vælge den anden. Fordi denne kandidat passede langt bedre i virksomheden". Det var klar besked!

Og selv om Per Ibsen er bestyrelsesformand - eller måske netop derfor - i UbiqiSense, føjede han Lone Kampler.

Vi er kontante og ærlige, men samtidig seriøse og ordentlige, lyder den uomtvistelige parole hos Profilpartners.