Nye veje, nye muligheder!

Corona-situationen gør, at der gås nye veje mange steder. Det mærker man i høj grad hos Nynas A/S, der producerer vejmaterialer og på deres anlæg i Køge fremstiller bindemidler til asfalt. Det hævede anlægsloft hos kommunerne for at støtte beskæftigelsen i en svær tid gør, at der sættes nye projekter i gang, og at der er rum til at lægge ny asfalt og udbedre veje over hele landet.

-Ja, vi har travlt. Jeg har længe arbejdet for 2-3 mennesker, og derfor har det været en absolut hastesag at finde en medarbejder, der som Sales Administrator kan være min højre hånd, siger Elisabeth Christiansen, Office Manager, og tilføjer:

-Foruden at være en hastsag har det også været afgørende for valget af den nye medarbejder, at vedkommende kan sidde alene og trives. Samt at vores kemi passer.

Elisabeth Christiansen forsøgte sig med mange bureauer og syntes ikke, det gav pote, indtil hun prøvede Profilpartners.

-Hvordan fandt du frem til Profilpartners?

-Jeg ledte med lys og lygte og havnede på deres hjemmeside, som jeg synes, sendte et professionelt signal og modsvarede de krav og ønsker, jeg havde.

Der kom knapt 400 ansøgere på den ledige stilling, så en af Profilpartners  konsulenter med en super kompetence til at finde de helt rette typer til kunderne, fik opgaven at holde en masse interviews og fandt fire kandidater. De blev præsenteret for Elisabeth Christiansen, der valgte en, som i dag er ansat.

-Er du tilfreds med løsningen og udførelsen?

-Profilpartners har været ufatteligt gode til at finde kandidater. Jeg er nok især duperet over, at de kan finde folk, som kan arbejde selvstændigt. Det kan være noget af et lotterispil at finde de rigtige medarbejdere. Jo, du kan tro, jeg er tilfreds…