DEKO Loft & Væg A/S er en af Danmarks største indretningsentreprenører med speciale i indretninger af erhvervs- og institutionsbyggeri og Skandinaviens førende virksomhed inden for flytbare skillevægge, glasvægge og mobilvægge.

"Vi her hos DEKO er meget glade for samarbejdet med Profilpartners. Vi føler, at vi bliver taget godt hånd om, ved besøg af Lone Kampler her hos os. Vi får en god dialog omkring vore behov, og Lone stiller mange gode spørgsmål, kommer selv med input til nye vinkler til den personprofil vi søger, samt ikke mindst en dyb indlevelse i hele virksomhedskulturen. Vi føler, at Profil Partner er en troværdig medspiller og har nogle meget erfarne konsulenter, der tager godt hånd om os - supergodt hele vejen igennem!"

"Profilpartners har hjulpet os på bedste vis med at finde hele ledergruppen: en Salgschef, Regnskabschef, Teknisk Chef, Projektleder, Indkøbs- og Logistikchef, Eksportmedarbejder og en Teknisk Eksportmedarbejder. Kandidaterne er testet grundigt, og præsentationen er enkel, overskuelig og lige til at gå til for os. Profilpartners er rigtig gode til "hele pakken", og samarbejdet går gnidningsløst. Anne Kondrup hos Profilpartners er netop nu i gang med at finde en ny medarbejder for os - den 8. i rækken, og vi fortsætter det forbilledlige samarbejde i fremtiden"