Italiensk baserede Brevini Power Transmission er en af verdens førende gearproducenter og er i rivende udvikling. I Norden styres forretningen fra Finland, hvor Regional Sales Manager Timo Savolainen stod for at skulle hyre både en Country Manager, der skulle have ansvaret for det danske marked, samt en Key Account Manager – også med base i Danmark. Timo Savolainen har mange års erfaring fra finsk erhvervsliv og har tidligere benyttet sig af forskellige Search & Selection firmaer, når der skulle hyres nye medarbejdere til ledende stillinger i Sverige, Norge og Finland.

At valget faldt på Profilpartners i forhold til at løse opgaven var ikke en tilfældighed. Timo, som har mange erhvervskontakter i Danmark, havde hørt rigtigt godt om Profilpartners, som havde løst vanskelige Search-opgaver for adskillige af hans business relationer og venner og bekendte inden for den tekniske branche.

”Sammenlignet med de rekrutteringsfirmaer, jeg har benyttet tidligere, er Profilpartners niveauer over,” siger Timo, som følte sig særdeles vel modtaget fra første øjeblik. ”Lone Kampler og Anne Kondrup forstod mig og kunne let sætte sig ind i problemstillingen omkring jobbet og udfordringerne.” ”Der var rigtig god kemi, vi kommunikerede super godt sammen, og jeg følte mig meget tryg ved Profilpartners,” fortsætter Timo, som undervejs i rekrutteringsforløbet var meget glad for den tætte kontakt med Profilpartners' tekniske headhunter, Anne Kondrup, som hele tiden holdt ham opdateret omkring rekrutteringsprocessen. Især var Timo imponeret over, hvor fleksible Profilpartners var m.h.t. at sørge for, at interviews og samtaler blev optimeret til at passe ind i hans travle hverdag.

”De kandidater, jeg blev præsenteret for til begge stillinger, var alle super gode og meget relevante i forhold til stillingerne,” siger Timo, som heldigvis også er særdeles tilfreds med de kandidater, som han til sidst endte med at vælge til de ledige stillinger. Timo fortæller, at man i de forretningskredse, han bevæger sig i, ofte diskuterer rekruttering af medarbejdere og ofte ”benchmarker” mod hinanden. I den forbindelse siger Timo, at han en anden gang ikke ville tøve med at vælge Profilpartners, og at han helt klart anbefaler Profilpartners Search & Selection til sine erhvervskontakter.