Profilpartners er vores mand!

Virksomheden Brødrene K. Hansen, der har i omegnen af 100 medarbejdere og nærmest samler på jubilæer med f.eks. fem 40-års jubilæer og 25 25-års jubilæer, er lettere desperate for tiden. For der mangler løbende medarbejdere, og trods de mange medarbejderjubilæer og dermed gode image, kan det være svært at finde de rette folk.

Brdr. K. Hansen leverer jord-, kloak-, belægnings- og gartnerarbejde og har forrygende travlt, for anlægsopgaverne står i kø. Og hvad gør man så, hvis man akut mangler en projektleder til betonafdelingen?

"Vi har før med succes brugt Profilpartners, så det var helt naturligt, vi ringede til dem", siger HR-ansvarlig Mette Havkrog, Brdr. K. Hansen, og fortsætter:

"Det er der flere grunde til. For det første kan jeg godt lide deres facon med at kalde en spade for en spade. Men det er også vigtigt for mig, at Profilpartners kan påtage sig rollen som vores ambassadør. De sælger os ind hos kandidaterne"

-Det må du vist lige forklare?

"Jo, gode folk kan være svære at finde i vores branche. De har jo allerede et godt job. Så skal man have fat i dem, må man ud og prikke på dem og forklare fordelene ved at skifte over til os. Det er her, vi har uvurderlig glæde af Profilpartners. De har sat sig nøje ind i vores virksomhed, og de kan kunsten at lave research. Her skal man være helt skarp på, at der er forskel på at rekruttere og researche", pointerer Mette Havkrog, der tilføjer:

"Profilpartners er vores mand, som man siger. De kan både finde de bedst egnede kandidater, men de kan også overbevise dem om, at Brdr. K., som vi hedder i daglig tale, er værd at overveje. Det er super".