Profilpartners fik til opgave at finde en projektleder, en konstruktionsingeniør, en kemiker og en salgsansvarlig til Aquarden Technologies ApS, som er en innovativ virksomhed, der siden 2005 har designet og udviklet et komplet procesanlæg, som via en superkritisk proces fjerner giftstoffer 100 procent fra spildevand.

Ejerleder Zhuoyan Cai udtalte følgende, da vi fulgte op på vores løsninger: ”Jeg var jo blevet henvist til jer fra andre af jeres kunder, og jeg var spændt på, hvad I kunne. Men jeg kan kun sige, at jeg har været meget glad for vores samarbejde”. 

"Konsulenterne hos Profilpartners var fra start af gode til at sætte sig ind i min virksomhed, og de havde hurtigt en rigtig god forståelse for, hvilke faglige og menneskelige kvalifikationer, som ville passe ind i virksomheden. Efterfølgende var de også gode til at informere mig løbende i forløbet og fortælle om de enkelte kandidaters styrker og svagheder, så jeg er meget tilfreds med Profilpartners.”

 ”Selv efter, at alle de nye medarbejdere er startet, kan jeg se, at det er de rette mennesker, Profilpartners har fundet til de forskellige poster, så det kan ikke være bedre. Jeg vil klart anbefale Profilpartners til andre virksomheder, som har brug for en dedikeret og dygtig samarbejdspartner inden for headhunting af medarbejdere.”

- Zhuoyan Cai, Ejerleder, Aquarden Technologies ApS