Norlex Group har pr 1/1-21 konsolideret selskaberne i en koncern, der fortsætter med navnet Alumichem A/S.

De virksomheder, som nu er samlet under én hat, er Norlex Chemicals A/S, Norlex Systems A/S, Alumichem A/S samt Canadiske (Vancouver) Waterhouse Environmental Services Corp.

Alle selskaber beskæftiger sig med vandrensning indenfor drikkevand, spildevand, fiskeopdræt, mineindustri, procesindustri samt miljøvenlige processer indenfor malingsindustri. Ligeledes pågår leverancer af specialkemikalier til bilbatteribranchen og støvbinding.

-I forbindelse med, vi lagde det hele sammen og nu operer på koncernbasis, skulle vi ansætte en CFO. Vi valgte at overlade opgaven til Profilpartners, fordi vi har fået virksomheden anbefalet, og fordi vi selv havde rigeligt at gøre med transformationen til koncernen, siger CEO Jens Husted Kjær.

Profilpartners Searched efter kandidater og præsenterede koncernen for fem oplagte emner. Der blev så udvalgt to, og valget er nu faldet på den ene af dem.

-Vi er meget tilfredse med forløbet, som har været professionelt og med en super forståelse for, hvad vi havde brug for. Dels er der jo den faglige og vigtige vinkel. Men det har også været afgørende for os, at kemien passer. Vi er en virksomhed i udvikling i et ekspanderende marked, og det er helt oplagt, at vi bruger Profilpartners igen.

Alumichem A/S har afdelinger i Danmark, Canada, Belgien og Ghana og produktion i Kalundborg, og Alumichem’s vision og formål er at bidrage til et renere og grønnere miljø ved at indgå tætte partnerskaber med globale kunder og leverandører.

Jens Husted Kjær, CEO & President