Servicefirmaet All Remove er et af Danmarks kendteste og mest succesfulde firmaer inden for anti-graffiti. Firmaet, som blev kåret som henholdsvis gazellevirksomhed og vækstvirksomhed af Børsen i 2008 og 2009, har oplevet en eksplosiv vækst siden den spæde start for mere end 25 år siden. Firmaet har nu over 100 medarbejdere og en omsætning på over 50 millioner kroner årligt og har udvidet forretningen ud over landets grænser. Forretningsområderne er også udvidet og udviklet, således at man i dag tilbyder graffitifjernelse, rengøring og ejendomsservice samt præventiv bygningsimprægnering.

 

Rette person på rette tidspunkt 

En så stor vækst stiller særlige krav til, at man får hyret de rette medarbejdere på det rigtige tidspunkt. Jess Nielsen, som er CEO og medejer af All Remove, har over 30 års erfaring fra dansk erhvervsliv, er i besiddelse af en sund dømmekraft og har selv rekrutteret medarbejdere gennem tiden. Alligevel valgte han for 7 år siden at kontakte Profilpartners første gang for at få hjælp til at besætte en lidt tungere stilling i organisationen. Samarbejdet bar frugt, og medarbejderen er stadig et skattet medlem af staben hos All Remove.

Sidenhen har Profilpartners haft succes med at hjælpe Jess og All Remove med at besætte andre, strategisk vigtige stillinger, og det gode samarbejde beror ifølge Jess på flere ting. Udover Profilpartners’ meget rimelige priser, fremdrager Jess Profilpartners evne til at følge op på både ansættelser og kunden generelt. ”Man er aldrig glemt,” siger Jess, som mener, at den unikke omsorg for løsningen gør, at man som kunde føler sig ekstra tryg.

 

En vanskelig opgave

Senest har Profilpartners haft succes med at hjælpe All Remove med at besætte en særlig vanskelig stilling som Salgschef med potentiale til Regionschef.

Den helt rigtige kandidat skulle være i besiddelse af en lang række egenskaber, som man sjældent ser forenet i kun ét menneske. Jess efterlyste en atypisk sælger, som både havde gåpåmod til at binde an med en satellitenhed under opbygning og samtidig var risikovillig og tålmodig nok til at satse lidt af sig selv på at skabe noget helt nyt på sigt. Med andre ord en person, som egentlig ville egne sig fortrinligt som selvstændig iværksætter, men som alligevel havde evner til og ønsker om at arbejde i en organisation. Vedkommende skulle ydermere have potentiale til at kunne påtage sig endnu mere ansvar og blive Regionschef inden for en tidshorisont på et par år.

Hos Profilpartners var det Lone Kampler, som var headhunter på opgaven. Hun og Jess havde en god dialog omkring organisationen, medarbejderen, kravene til de personlige kvaliteter og de faglige kompetencer.

 

Et pletskud

Heldigvis lykkedes det Profilpartners ikke blot at finde en kandidat, som på alle punkter matchede kravene, men som også overgik enhver forventning fra allerførste arbejdsdag. Faktisk overtog den nye Salgschef rollen som Regionschef allerede efter 5 måneders ansættelse og har vist sig at være en proaktiv og empatisk medarbejder og leder, som virksomheden forventer sig meget af. Jess erkender, at man selvfølgelig også har været heldig med, at den helt rigtige medarbejder også var ledig og interesseret på det rigtige tidspunkt, men at Profilpartners skal have kæmpe kudos for ikke blot at have leveret en god løsning – men en ekstra god løsning.

Hos Profilpartners er man stolt over at have leveret et vaskeægte ”pletskud”, som All Remove ikke ønsker at ”fjerne!”