Om Profilpartners

Headhunting og rekruttering af medarbejdere på alle niveauer - Profilpartners

Profilpartners er en velkonsolideret rekrutteringsbureau med mere end 20 års anciennitet på markedet for headhunting og rekruttering af ledere, specialister og generalister til et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Vi finder oftest den nye medarbejder, leder eller specialist via headhunting (Search), idet vi i stigende grad oplever at rekruttering af medarbejdere (Selection), hvor man sætter et stillingsopslag på nettet og venter på, at ansøgerne selv dukker op, ikke giver os mulighed for at vi kan levere de medarbejdere til vores kunder, som de efterspørger. Derfor er vi meget proaktive og laver intelligent headhunting, hvor vi er meget målrettede, når i kontakter interessante emner.

Rekrutteringsbureau med solid brancheerfaring

Lone Kampler, som er Profilpartners' CEO, grundlagde rekrutterings virksomheden Profilpartners i 1996. 

Lone fortæller: "HR-konsulenterne og headhunterne hos Profilpartners har mange års erfaring både inden for HR og de brancher, som vi har specialiseret os inden for. Vi har specielt headhuntet mange medarbejdere til disse brancher; Life science, bygge og anlæg, den tekniske branche og industrien generelt men også til mange andre brancher. Da vi primært får vores nye kunder via henvisninger fra eksisterende kunder, er vi ofte ikke selv herre over, hvilke virksomheder vi skal finde medarbejdere til.

Når vi skal finde medarbejdere til brancher eller specialistområder, hvor vores in house erfaring og viden ikke rækker, trækker vi på specialistviden fra den af vores knyttede brancheagenter, der har viden lige netop inden for det specifikke område.

Vi har gennem årene leveret solide løsninger inden for rekruttering og headhunting af medarbejdere til en bred portefølje af loyale meget kunder. Vores gode evner til at finde og tiltrække de gode medarbejdere, har bevirket, at Profilpartners i dag overvejende lever af henvisninger fra vores kunder, der henviser os til andre virksomheder, der har behov for formidling af medarbejdere og de ydelser, Profilpartners kan levere indenfor Search & Selection.

Hvad er Search & Selection?

Det er det samme som headhunting og udvælgelse af medarbejdere. Når vi går ud og searcher, headhunter eller "prikker til" en medarbejder - kært barn har mange navne, betyder det, at vi aktivt går ud og tager fat i de emner, som kunne være interessante til en given stilling. Selection er det engelske udtryk for, at sætte en annonce på nettet og udvælge de kandidater, man ønsker at gå videre med.  Læs mere om hvordan Profilpartners arbejder med rekruttering af medarbejdere eller læs mere om Search og headhuntingprocessen eller læs mere om Selection rekrutteringsprocessen hos Profilpartners.

Integritet i rekrutteringsprocessen

Lone, som er grundlægger af Profilpartners, deltager aktiv i det daglige arbejde for at løse de rekrutteringsopgaver, der arbejdes på. Kvaliteten og dedikationen i arbejdet er det, som driver alle medarbejdere hos Profilpartners. Hun påpeger: "Hos Profilpartners går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi både kan, vil og tør udfordre vores kunder, når vi samarbejder – for at opnå den optimale rekrutteringsløsning", udtaler Lone Kampler.

Personaleløsninger, der holder

Vores mål er at lave gode løsninger, hvor vi skaber glæde og tilfredshed både hos de kandidater, som vi får i job, og hos de arbejdsgivere, som får en god medarbejder rekruttereret gennem Profilpartners.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de løsninger, Profilpartners tilbyder, både inden for rekruttering af medarbejdere, outplacement, test af kandidater m.v., kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.