Profilpartners er et velkonsolideret rekrutteringsbureau med mere end 23 års anciennitet på markedet for headhunting og rekruttering af ledere, specialister og generalister. Vi henvender os til et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Vi finder oftest den nye medarbejder, leder eller specialist via headhunting (Search). Det skyldes, at traditionel rekruttering af medarbejdere (Selection), hvor man slår stillingen op på nettet og derefter venter på, at ansøgerne selv dukker op, ofte ikke fanger de mest kvalificerede kandidater, som vi gerne vil have i spil hos virksomheden. Derfor er vi proaktive og arbejder med målrettet headhunting, hvilket er en nødvendighed, hvis man vil være et af de bedste rekrutteringsvirksomheder.

Rekrutteringsfirma med solid brancheerfaring

Lone Kampler, som er CEO i Profilpartners, grundlagde virksomheden i 1996.

Lone fortæller: "HR-konsulenterne og headhunterne hos Profilpartners har mange års erfaring, både inden for HR og de brancher, som vi har specialiseret os inden for. Vi har specielt rekrutteret medarbejdere til life science, bygge og anlæg, den tekniske branche og industrien generelt, men også til mange andre brancher. Da vi primært får vores nye kunder via henvisninger fra eksisterende kunder, er vi ofte ikke selv herrer over, hvilke virksomheder vi skal rekruttere medarbejdere til.

Når det kommer til effektiv rekruttering af medarbedere til brancher eller specialistområder, hvor vores in-house erfaring og viden ikke rækker, trækker vi på specialistviden fra vores tilknyttede brancheagenter, der har viden inden for specifikke områdetr.

Vi har gennem årene leveret solide løsninger inden for headhunting og rekruttering af medarbejdere til en bred portefølje af meget loyale kunder. Vores evner til at finde og tiltrække de gode medarbejdere har bevirket, at Profilpartners i dag overvejende lever af, at vores kunder henviser os til andre virksomheder, der har behov for nye medarbejdere. Vi er derfor ikke bly for at sige, at vi har nogle af de bedste headhuntere i Danmark."

Hvad er Search and Selection?

Ved selection-rekruttering, som er det engelske udtryk for udvælgelse, sætter man en annonce på nettet og udvælger de kandidater, man ønsker at gå videre med. Ved search-rekruttering går vi ud og søger, dvs. headhunter eller "prikker til" en medarbejder. Det vil sige, at vi aktivt tager fat i en kvalificeret kandidat, der ofte skal overbevises om potentialet i et jobskifte og derfor ikke af sig selv søger stillingen. Sidstnævnte er klart den mest effektive form for rekruttering, og leder du efter headhuntere i Danmark, er du kommet til det rette sted.

Læs mere om hvordan Profilpartners arbejder med rekruttering af medarbejdere, om Search og headhuntingprocessen eller om Selection rekrutteringsprocessen hos Profilpartners.

Integritet i rekrutteringsprocessen

Lone, som er grundlægger af Profilpartners, deltager aktivt i det daglige arbejde med rekrutteringsopgaverne. Dedikationen og kvaliteten er det, som driver alle medarbejdere hos Profilpartners, og vi mener, at en solid rekrutteringsproces er essentiel for ethvert rekrutteringsfirma.

"Hos Profilpartners går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi både kan, vil og tør udfordre vores kunder, når vi samarbejder – for at opnå den optimale rekrutteringsløsning," udtaler Lone Kampler.

Personalerekruttering der holder

Vores mål er altid, at skabe gode holdbare rekrutteringsløsninger til stor glæde for både arbejdstagere og for vores kunder. Der er en vis tilfredsstillelse ved at opleve glæden ved at formidle en kandidat til et nyt job. Ligesom det er super dejligt at opleve tilfredsheden hos vores kunder, når de får en god medarbejder rekruttereret gennem Profilpartners.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de løsninger, Profilpartners tilbyder, både inden for rekruttering af medarbejdere, outplacement, test af kandidater m.v., kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.