SALGS- OG PRODUKTANSVARLIG (besat)

Vi søger en dedikeret medarbejder, der er både salgs- og serviceorienteret

Du vil få en rigtig spændende stilling, hvor du får salgs- og produktansvar for egen varegruppe inden for elektronik- og automatikkomponenter. Du får naturligvis en grundig produkttræning, såvel internt som eksternt, og har du brug for yderligere viden og teknisk sparring, så står dine kollegaer altid parat.

Du har i dagligdagen fokus på at sælge til både eksisterende og nye kunder. Du rådgiver og servicerer virksomhedens mange eksisterende kunder beliggende i hele landet, samtidig med at du løbende opsøger nye kunder. Du kommer til at rådgive og vejlede omkring produkterne og deres muligheder, og fungerer i det daglige som teknisk sparringpartner for dine kunder.

Du skal forvente at besøge eksisterende og nye kunder i hele landet og deltage i messer efter behov, hvorfor du kan forvente ca. 20 rejsedage om året.

Du tilbydes:

Du tilbydes at blive en del af en lille, men meget dynamisk virksomhedskultur med et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor man arbejder i gensidig respekt og med godt humør.

Der er kort fra ord til handling, og dermed god mulighed for at få indflydelse både på eget job, og virksomhedens udvikling generelt. Alle formår både at arbejde selvstændigt, men også at løfte i flok med det fælles mål for øje, at kundeservice altid skal være i fokus.

Arbejdssted:

Greve

Løn:

Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pension, firmabil og sundhedsordning m.v.

Egenskaber:

Du trives med at gøre en forskel for kunderne. Du sætter en ære i, at levere et godt stykke arbejde. Du kender til vigtigheden af at være en del af et mindre team, hvor personlig kontakt, faglig viden og branchekendskab gør forskellen.

Du er udadvendt og engageret. Du fungerer bedst, når der er plads til at være proaktiv, og hvor der er kort til beslutningerne.

Du vil have ansvar, og du holder dig orienteret om, hvad der foregår på markedet. Du er god til at kommunikere og til at begå dig på alle niveauer.

Erhvervserfaring:

Du har erfaring med el- og/eller automatikkomponenter. Erfaring fra lignende salgsjob er ikke et krav, men en fordel.

Uddannelser:

Vi forventer, at du har en el-teknisk baggrund, men mulighederne er flere, da erfaring og lysten til en sådan stilling vil være afgørende.

Sprogkundskaber / IT:

Du er god til at formulere dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Herudover er du rutineret bruger af IT.

Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

Bennike + Wander A/S er en privatejet dansk handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1978 med rødderne dybt forankret i dansk industri.

Virksomheden beskæftiger sig med teknisk salg af el- & automatikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. I et tæt samarbejde med kunder og leverandører skaber virksomheden de optimale løsninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Generelt:

Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

SALGS- OG PRODUKTANSVARLIG/ 197122

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.


Følg os på LinkedIn

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.

Links

Vis flere stillinger