Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

INDKØBSANSVARLIG (Besat)

Der får ansvaret for at opbygge og videreudvikle en indkøbsfunktion

Stillingsbeskrivelse:
Du refererer i det daglige til produktionschefen, men kommer til at sidde med ansvaret for, at indkøbsafdelingen fungerer i det daglige, og at indkøbsaftaler, procedurer og metoder løbende bliver at videreudviklet i takt med, at også virksomheden udvikler sig.
Du får mulighed for at være med på en spændende vækstrejse, som lige er igangsat, hvor virksomheden er ved at udvide staben af medarbejdere betragteligt i forbindelse med, at ansvaret for de forskellige funktioner uddelegeres til enkeltpersoner.

Dit ansvar bliver indkøbsfunktionen. Dette betyder, at du står for at opbygge funktionen og sikre faste rutiner og indkøbsprocedurer, så også andre er i stand til at overtage funktionen i dit fravær.

Arbejdet vil både være meget hands-on og strategisk. Du står for løbende indkøb til både produktionen, serviceafdelingen og værkstedet samt til kontorets drift, og skal derfor også stå for oprettelse, opfølgning og vedligeholdelse af varenumre.

Du sikrer, at de rette varer er til stede til rette tid og sted og løser i det hele taget alle opgaver, der er tilknyttet afdelingen.

Det bliver dit ansvar at sikre, at virksomhedens nuværende og nye leverandører generelt lever op til de opstillede krav om konkurrencedygtige priser, kvalitet, leveringsevne og -hastighed.

Din position indebærer, at du kommer til at arbejde meget på tværs i organisationen, naturligvis i forbindelse med alt indkøb, som du skal sikre, går gennem dig, men også ved estimering af varebeholdning, ved reklamations- og garantisager, opgaver med relation til QA m.v.

Du sikrer en kontinuerlig identificering af områder, som kan forbedres, og sikrer at dette bliver rapporteret og forbedret løbende.

Det er naturligt for dig at følge med i udviklingen på markedet både hvad angår nye produkter og tendenser generelt.

Du tilbydes:
Mulighed for at være med til at gøre en forskel for mennesker med mobilitetsproblemer i en stilling, som du selv får mulighed for at opbygge og videreudvikle.

Du bliver en del af en international velkonsolideret koncern, som er blandt de mest banebrydende inden for både dette og andre områder.

Løn:
Du får en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsordning m.v.

Egenskaber:
Du er en dygtig kommunikator, der er proaktiv, dynamisk, initiativtagende, resultatorienteret og med en god gennemslagskraft.

At du har flair for godt købmandskab, er en selvfølge. Det forventes, at du er god til at bevare overblikket også i travle perioder.

Du arbejder struktureret, målrettet, selvstændigt og serviceorienteret, og du er motiveret for at arbejde tværorganisatorisk.

Erhvervserfaring:
Du forventes at have flere års erfaring indenfor indkøb af tekniske produkter gerne fra en virksomhed, som er beskæftiget med handicaphjælpemidler, medicoudstyr eller lignende.

Du har derfor en god forståelse for teknik herunder også god tegningsforståelse.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men det vil naturligvis være en fordel, hvis du har uddannet dig indenfor indkøb/logistik.

Sprogkundskaber / IT:
Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Det forventes, at du er en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
TA Service blev stiftet i år 1988, hvor virksomheden havde fokus på servicering af kørestole, og repræsentation af hjælpemidler. Virksomheden har gennem årene udviklet sig meget. Man lancerede sin første kørestol i 2005 og har siden lanceringen af iQ kørestolsserien i 2013, som er en banebrydende kørestol, designet og produceret af virksomheden selv, haft uafbrudt vækst.

I 2020 blev TA Service en del af den tyske Meyra Group, som er en sammenslutning af firmaerne Meyra, Netti by Alu Rehab og TA Service. Med disse tre stærke brands under samme tag kunne man nu tilbyde en bred palette af innovative og pålidelige kørestole inden for både power-, aktiv- og komfortsegmentet, hvilket har resulteret i, at Meyra Group i dag er en førende spiller på det europæiske marked for hjælpemidler med mere end € 100 millioner i omsætning.

Efter sammenslutningen af firmaerne arbejder TA Service nu tæt sammen med de andre nordiske virksomheder i gruppen, og man har valgt at integrere ledelse af visse funktioner og udvide staben af medarbejdere, alt sammen med henblik på at opfylde de ambitiøse vækstmål både nationalt og internationalt. I dag er der knap 25 medarbejdere tilknyttet virksomhedens domicil i Tappernøje, der både rummer produktion, service og administration.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Tappernøje

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Indkøbsansvarlig/90421

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.