Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

KEY ACCOUNT MANAGER

Til salg af flavours til konfekture- og foodindustrien i Norden

Stillingsbeskrivelse:
Som led i en ambitiøs vækststrategi søger vi en Key Account Manager til salg af flavours til konfekture og Food industrien i Norden. Du referer i det daglige til salgs- og marketingdirektøren og får en meget selvstændig nyoprettet stilling, som du vil have god mulighed for at gå ind og præge.

Der er tale om projektsalg og din målgruppe bliver producenter indenfor Food og konfekture i de nordiske lande. Du overtager en portefølje af større kunder overvejende beliggende i Danmark og Norge. Disse op- og udbygger du relationerne til samtidig med, at du bruge en del ressourcer på at opdyrke nye kunder med fokus på producerende virksomheder beliggende i Finland og i Sverige.

Du får en grundig introduktion, hvor du kommer rundt i de forskellige afdelinger og deltager i arbejdet på lige fod med dine kollegaer. Derefter står du for at drive de mange kundeprojekter, som allerede er i gang hos eksisterende kunder samtidig med, at du løbende opsøger nye kundeemner.

Projektsalg kræver ihærdighed og vedholdenhed fordi, salgsprocessen ofte kan være langvarig og krævende. Du fungerer som sparringspartner og bindeled mellem Einar Willumsen R&D/laboratorie og produktudviklere, Brand Managers og i nogle tilfælde indkøberne hos kunden.

Du interesserer dig for fødevarer og drikkevarer og følger med i markedstrends indenfor området. Du er en værdsat leverandør til dine nuværende kunder, idet du fungerer som sparringspartner og forstår at byde ind med gode ideer og forslag til nye tiltag hos kunden.
Du interesserer dig for flavorurs til Food & Beverages og følger derfor med i markedstrends indenfor området samtidig med, at du har et godt kendskab til dine kunders produktpalette. Du er derfor en værdsat leverandør til dine kunder, idet du fungerer som sparringspartner og forstår at byde ind med gode ideer og forslag til nye tiltag hos kunden.

I det daglige bliver du bakket op af et velfungerende team af kompetente og entusiastiske kollegaer, som sidder i intern salg og supporterer dig under hele salgsprocessen. Du beregner og aftaler dog selv mange af dine priser, og er i den forbindelse god til at få ordren lukket også på de langvarige salgsprocesser.

Alle produkter er veldokumenterede og af høj kvalitet, og i dit daglige arbejde er du godt hjulpet af en velfungerende R&D afdeling/laboratorie, som du kommer til at arbejde tæt sammen med.

Der vil ligeledes være mulighed for god sparring med salgs- og marketingdirektøren, som selv har været i virksomheden i en årrække blandt andet i en salgsfunktion.

Du skal forvente, at der vil være ca. 40 rejsedage p.a. i stillingen.

Du tilbydes:
En god lønpakke og en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i en kultur med højt til loftet, frihed under ansvar og korte beslutningsprocesser.

Løn:
Du får en konkurrencedygtige lønpakke, der matcher dine kvalifikationer samt firmabil og sundhedsforsikring.

Egenskaber:
Du er en udadvendt og åben person, der er fleksibel, positiv og med gode kommunikationsevner. Samtidig har du styr på dine ting og er kommercielt orienteret.

Du forventes at være en selvmotiverende og forretningsorienteret person med et godt drive. Du arbejder velstruktureret og er god til at opbygge stærke relationer til både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Erhvervserfaring:
Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ansvaret for salg til konfekture og dagligvareproducenter i Norden.

Du har erhvervet dig et godt kendskab til (eller interesse for) fødevarer til Food & Beverage, og har du direkte haft erfaring med flavours vil det være et ekstra plus.

Uddannelser:
Det forventes, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Sprogkundskaber / IT:
Det forventes, at du behersker engelsk på forhandlings niveau og kan begå dig på de skandinaviske sprog.

Du er en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
A/S Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901 og er i dag en moderne leverandør af flavours og compounds til den skandinaviske og internationale fødevare- og drikkevare industri. EW er førende indenfor flavours i Norden.
Virksomheden har hovedkontoret i Danmark og et datterselskab i Sverige. På koncernniveau beskæftiger EW pt. Ca. 80 medarbejdere.

Se mere på www.einarwillumsen.com


Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Arbejdssted:
Brøndby/Norden

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Key Account Manager / 80819

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.